ΑΝΤΡΕΣ

“ΔΥΝΑΤΟΣ και ΕΝΩΜΕΝΟΣ για να γράψει καινούργιες «χρυσές» σελίδες στην ένδοξη ιστορία του”!

Με επίσημη της τοποθέτηση στα social media η διοίκηση της μας ενημερώνει για τη συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (09/10) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σωματείου μας, συνάντηση ανάμεσα σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας του Απόλλωνα και αντιπροσωπείας των συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας μας.

Η ΑΓΑΠΗ για την ιδέα του Απόλλωνα μας και η αναγκαιότητα για ενότητα, έκριναν απολύτως απαραίτητη και αναγκαία την συνάντηση αυτή.

Στην συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε καλό κλίμα, συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που απασχόλησαν κατά καιρούς και συνεχίζουν να απασχολούν την ομάδα μας, ανταλλάγησαν απόψεις και δόθηκαν εξηγήσεις καθώς και δεσμεύσεις για το μέλλον, οι οποίες πιστεύουμε ότι θα τηρηθούν.

Το βασικό μήνυμα, το οποίο βγαίνει αβίαστα από την πολύωρη και εποικοδομητική χθεσινή συνάντηση είναι η αναγκαιότητα για προστασία των εν γένει συμφερόντων της ομάδας μας, της προάσπισης, με κάθε τρόπο και κάθε κόστος, της «ιδέας» που ονομάζεται Απόλλωνας και η ένωση δυνάμεων για την δημιουργία συνθηκών εξάλειψης οποιoνδήποτε αρνητικών καταστάσεων και άσχημων συμπεριφορών, οι οποίες, εν δυνάμει, θα μπορούσαν να εκτρέψουν την ομάδα από την εκπλήρωση των μεγάλων στόχων της.

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο Απόλλωνας Λεμεσού από σήμερα θα είναι πολύ πιο ΔΥΝΑΤΟΣ και ΕΝΩΜΕΝΟΣ και θα προχωρήσει για να γράψει καινούργιες «χρυσές» σελίδες στην ένδοξη ιστορία του.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και ο χιλιάδες οπαδοί μας, θα συνεχίσουν την σκληρή και επίπονη προσπάθεια για γιγάντωση του ιστορικού μας συλλόγου.

Διοικητικό Συμβούλιο

Απόλλωνα Λεμεσού

Comments
To Top