ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Naylor και Devonte συμπλήρωσαν την πεντάδα των ξένων!

Η Καλαθοσφαιρική μας ομάδα των Ανδρών κάνει ξεκίνημα στις αγωνιστικές φετινές της υποχρεώσεις την Κυριακή(14/10) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας και θέλει να μπει νικηφόρα. Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά και ήδη στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε κόντρα σε ΕΘΑ και Ομόνοια έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε και η πεντάδα των ξένων με τους δύο Αμερικάνους που θα πλαισιώσουν τη ρακέτα της ομάδας μας να είναι ήδη στην Κύπρο. Ο πρώτος Cameron Naylor έκανε χθες(9/10) την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Ο Naylor θα αγωνίζεται ως «4», έχει ύψος 2,01 και γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1994. Αγωνίζεται ως forward και αγωνιζόταν στο κολλέγιο του Τέξας.

Στην Κύπρο έφτασε επίσης αργά ψες βράδυ και ο έτερος Αμερικάνος Elliott Devonte ο οποίος είναι 27 χρονών και γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1991 και αγωνίζεται στη θέση του center. Έχει ύψος 2,08 και αγωνιζόταν πέρσι στο κολλέγιο Paramount High School της Καλιφόρνιας.

Με τις προσθήκες των δύο ψηλών, η πεντάδα των ξένων της ομάδας μας έχει ολοκληρωθεί αφού ήδη υπάρχουν οι άλλοι δύο Αμερικάνοι, Evans και Harper, ενώ στην ομάδα είναι και ο Λιθουανός Ρέντικας!

Comments
To Top