ΑΝΤΡΕΣ

Στήριξη στον μικρό Ζαχαρία!

O Απόλλωνας καλεί τους φίλους της ομάδας, αλλά και όλο τον κόσμο να στηρίξει τον μικρό Ζαχαρία Αντωνίου οικονομικά. Ο μικρός διαγνώστηκε με καρκίνο τύπου «Σάρκωμα του Ewing (Γιούινγκ)» το 2017 και χρειάζεται άμεσα θεραπεία στη Γερμανία.

Αναλυτικά:

O Aπόλλωνας Λεμεσού καλεί τους απανταχού οπαδούς του και όλους ανεξαιρέτως τους συμπατριώτες μας όπως στηρίξουν την Παγκύπρια προσπάθεια που καταβάλετε για βοήθεια του μικρού Ζαχαρία Αντωνίου.

Το παιδί διαγνώστηκε με καρκίνο τύπου «Σάρκωμα του Ewing (Γιούινγκ)» το 2017 και χρειάζεται άμεσα θεραπεία στη Γερμανία.

Ο 4χρονος Ζαχαρίας Αντωνίου από τη Λεμεσό χρειάζεται τη βοήθεια μας. Τον Δεκέμβριο του 2017 το παιδί διαγνώστηκε με καρκίνο τύπου «Σάρκωμα του Ewing (Γιούινγκ)».

Η δικηγορική εταιρεία Αρτεμίου, Πιερή & Συνεργάτες ΔΕΠΕ έχει αναλάβει τις διαδικασίες διεξαγωγής νόμιμου εράνου και συλλογής χρημάτων με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών που απαιτούνται για τη μετάβαση, θεραπεία, και διαμονή του ανήλικου Ζαχαρία και της μητέρας του στο ογκολογικό τμήμα της παιδιατρικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Έσσεν στη Γερμανία στο οποίο παραπέμπεται με ενέργειες του Υπουργείου Υγείας.

Η κάθε εισφορά πρέπει να αναφέρει απαραίτητα την ένδειξη «Εισφορά για Ζαχαρία Αντωνίου» και προαιρετικά το όνομα καταθέτη και τον αριθμό δελτίου ταυτότητας του.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας η δικηγορική εταιρεία θα παραδώσει όλα τα χρήματα στη μητέρα του ανήλικου Ζαχαρία Αντωνίου μαζί με αναφορά από ελεγκτικό οίκο ο οποίος θα τηρεί και τα πρωτότυπα όλων των εγγράφων για επιπλέον έλεγχο.Για το σκοπό αυτό διαχειρίζεται τον τραπεζικό λογαριασμό με τα πιο κάτω στοιχεία:

ΠΕΛΑΤΗΣ: ΑΡΤΕΜΙΟΥ, ΠΙΕΡΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Δ.Ε.Π.Ε.

ΙΒΑΝ: CY97 0070 6210 0000 0000 4055 4658

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)

BIC: CCBKCY2N

Comments
To Top