ΑΝΤΡΕΣ

«Ο Γιούστε θα ταξιδέψει την Τετάρτη στο Βέλγιο για να χειρουργηθεί»!

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας της ομάδας μας, Φάνος Κιννής μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ομάδα.

Αναλυτικά:

Για τη μέχρι στιγμής καλή πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη: «Από το καλοκαίρι γνωρίζαμε ότι σε περίπτωση εισόδου μας στους ομίλους, θα έχουμε ένα πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα. Δυστυχώς, ήρθαν και μερικοί τραυματισμοί που δυσκόλευσαν ακόμη περισσότερο το έργο του προπονητή, όμως όπως είδαμε και χθες, υπάρχει αρκετό βάθος στην ομάδα και επιλέγονται οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές σε κάθε παιχνίδι».

Για την επιλογή του Σωφρόνη να ρίξει τον Στυλιανού στη θέση του κεντρικού αμυντικού: «Είναι κάτι που κάνει συχνά ο προπονητής μας, καθώς, επιλέγει ποδοσφαιριστές σε θέσεις όπου δεν το περιμένει κανείς όπως χθες. Η δουλειά που γίνεται στο Κολόσσι φαίνεται στο γήπεδο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές παίζουν για την ομάδα και για τους συμπαίκτες τους».

Σχετικά με τη κατάσταση των τραυματιών: «Σήμερα θα περάσουν από MRI και μέχρι το απόγευμα θα έχουμε τα αποτελέσματα. Τα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών του Μπρου δεν έχουν σχέση μεταξύ τους και αυτό μας λυπεί. Ο Γιούστε θα ταξιδέψει τη Τετάρτη στο Βέλγιο για να χειρουργηθεί. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήταν έτοιμος από ιατρικής πλευράς, ένιωθε και ο ίδιος καλά, μίλησε με τον προπονητή κι έτσι δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να τον χρησιμοποιήσουμε».

Για την ανανέωση του συμβολαίου και το μέλλον του Χάμπου: «Είναι κάτι που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή θέλουμε, τον κρατάμε στην ομάδα μας. Ο Χάμπος είναι ίσως το μεγαλύτερο περουσιακό στοιχείο που έχουμε και με τη θέληση και των δυο πλευρών έγινε επέκταση του συμβολαίου του. Ο Χάμπος είναι πιο ώριμος και έτοιμος από ποτέ και είμαστε βέβαιοι ότι θα φύγει πολύ σύντομα από τη Κύπρο. Η πρόταση που ήρθε για το Χάμπο απορρίφθηκε επειδή ή αξία του είναι μεγαλύτερη από το ποσό που μας πρότιναν».

Για τα μέτρα που πάρθηκαν για τους φιλάθλους: «Δεν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη, ισχύει ό,τι ανακοινώσαμε μέχρι τώρα».

Ενόψει της διακοπής που έρχεται: «Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται ανάσες και σίγουρα θα δωθεί ρεπό, ώστε να μπούμε από Δευτέρας έτοιμοι ενόψει του δύσκολου μαραθώνιου με την επάνοδο και κάποιων ποδοσφαιστών».

Για το σχόλιο της Παρί Σεν Ζερμέν στο τουιτ του Απόλλωνα μετά το ματς κόντρα στην Μαρσέιγ: «Τα αποτελέσματα της ομάδας έχουν αναγκάσει μεγάλους συλλόγους να μας δίνουν τα εύσημα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

 

 

Comments
To Top