ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Σημαντική νίκη για την ομάδα μας  που κέρδισε εκτός έδρας με ο-2 την Ομόνοια! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε: Σταθερός για ακόμη ένα παιχνίδι ο πορτιέρο της ομάδας μας.Σωστές εξόδους στις στατικές,σωστές τοποθετήσεις στα σουτ των αντιπάλων.

Ζοάο Πέδρο: Κάλυψε σωστά τον χώρο ευθύνης του,κλείνοντας τους διαδρόμους στα δεξιά.Επιθετικά πήρε πολλές προσπάθειες,δίνοντας και πάλι την ασσίστ στο δεύτερο γκολ.

Γιώργος Βασιλείου: Στα ίδια επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση του αρχηγού.Κατέγραψε κι αυτός αμέτρητα χιλιόμετρα καλύπτοντας την αριστερή πλευρά και βοηθώντας επιθετικά.Έγραψε κι αυτός άλλη μια ασσίστ στο πρώτο γκολ.

Κέβιν Μπρου: Αγωνίστηκε ένα 45λεπτο σαν κεντρικός αμυντικός.Κράτησε την θέση του,βοήθησε και οργανωτικά αλλά στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Άψογος για ακόμη ένα παιχνίδι.Ήταν παντού,έβγαινε πρώτος και έκλεινε χώρους.Ταυτόχρονα καθοδηγούσε και τους παρτενέρ του,που ήταν πρωτάρηδες.

Εστεπάν Σακέτι: Έπαιρνε την πρώτη μπάλα από την άμυνα και ξεκινούσε παιχνίδι,έβγαλε αρκετές άμυνες στην μεσαία γραμμή και έκοψε πολλές επιθέσεις.

Σάσα Μάρκοβιτς: Μεστό,ώριμο παιχνίδι από τον Σέρβο.Έκλεινε χώρους στην μεσαία γραμμή,έδινε βοήθειες και στηρίγματα στους πλάγιους και βέβαια στο χτίσιμο του παιχνιδιού.Πολλή αθόρυβη δουλειά.

Φώτης Παπουλής: Ώριμος όσο ποτέ,κράτησε την μπάλα στην μεσαία γραμμή,έβγαζε γρήγορες επιθέσεις,πότε κουβαλώντας μπάλα άλλωτε με μια γρήγορη έξυπνη πάσα.Σε μια απο αυτές ξεκίνησε το πρώτο γκολ.

Αντρέ Σκέμπρι: Ξεκίνησε με μια πολύ λάθος επιλογή.Στην συνέχεια μπήκε στο παιχνίδι,έπαιξε πλάτη τον  αντίπαλο,έσπασε μπάλες και κέρδισε φάουλ.Βοήθησε αρκετά και στον αμυντικό τομέα.

Φακούντο Περέυρα: Όποτε έπαιρνε μπάλα εκτός περιοχής,τον έκλειναν δυο ποδοσφαιριστές.Δεν αφέθηκε να κάνει παιχνίδι.Όταν όμως βρέθηκε στην περιοχή εκτέλεσε σαν “κίλλερ” σκοράροντας 2 φορές, δίνοντας το τρίποντο.

Άντον Μάγκλιτσα: Απίστευτα μαχητικός,τα έβαζε με 2 και με 3 αντιπάλους.Κέρδισε μάχες και βοήθησε στο άνοιγμα διαδρόμων.Πολύτιμη η προσφορά του.

Μάριος Στυλιανού: Συγκλονιστική προσπάθεια από τον Μάριο,που πέρασε στον αγώνα σε μια θέση που δεν έπαιξε κανά.Έκλεισε σωστά τον χώρο και κέρδισε μάχες στον αέρα.Έβγαλε αρκετή αυτοπεποίθηση και δεν άφησε να φανεί το κενό.

Μουσταφά Καραγιόλ: Μπήκε για να κρατήσει μπάλα και να βγάλει αντεπιθέσεις με την ταχύτητα του.Δεν είχε πολλές ευκαιρίες όμως γιατί ήταν καλά κλεισμένος.

Εμίλιο Ζελάγια: Μπήκε μετά το 0-2 για να συνεχίσει το έργο του Μάγκλιτσα και το έκανε με τον τρόπο του.

Προπονητής: Μπήκε στον αγώνα έχοντας αντιπάλους εκτός από την Ομόνοια,τον κόσμο της που αγωνιζόταν πρώτη φορά ντέρπι εντός,την κούραση,τους τραυματισμούς πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα. Αν και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές λάθος μεταβιβάσεις,η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη στο πλάνο,για να κάνει γκολ πρώτη που θα απλοποιούσε το πλάνο.Όταν έγινε το γκολ,τότε οι ποδοσφαιριστές πιο άνετοι έκαναν το παιχνίδι τους,κερδίζοντας και τον αντίπαλο ψυχολογικά.Σωστή διαχείρηση,κάνοντας τις σωστές επιλογές,βάση κ του αποτελέσματος,στα δύο ξαφνικά προβλήματα.Ο κόουτς μέτρησε δυνάμεις,κούραση και δεν ανέβασε εντάσεις κάτι που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο,θεωρώντας πως αυτός είναι ο δρόμος για το τρίποντο κάτι που τελικά έτσι ήταν.Πολύ καλή διαχείρηση σε όλη την σειρά των αγώνων πριν την διακοπή.

Comments
To Top