ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Να τον «καρφώσει» όπως και τότε! (video)

Την Κυριακή (7/10) κόντρα στην Ομόνοια εκτός έδρας ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μουσταφά Καραγιόλ θα συναντήσει ένα παλιό γνώριμο του με τον οποίο αγωνίστηκαν αντίπαλοι και εκτός του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον επιθετικό ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Ματ Ντάρμπισαϊρ με τον οποίο ο Καραγιόλ υπήρξε αντίπαλος την περίοδο 2015/16 στο αγγλικό Πρωτάθλημα της Championship.

Στις 15 Δεκεμβρίου 2015 ο Καραγιόλ αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Huddersfield Town αντιμετώπισε εντός έδρας την Rotherham United στην οποία αγωνιζόταν ο Ντάρμπισαϊρ και ήταν ο MVP του αγώνα!

Το σκορ βρισκόταν στο 0-0 όταν στο 31’ ο Καραγιόλ είχε έμπνευση και με εκπληκτικό σουτ από 25 μέτρα θα σκοράρει κόντρα στην ομάδα του Ντάρμπισαϊρ λύνοντας τον γόρδιο δεσμό!

Στο 73’ ο Καραγιόλ από εκτελεστής θα γίνει δημιουργός και με ασίστ τροφοδοτεί τον συμπαίκτη του Ισμαήλ Μίλερ που διαμορφώνει το τελικό 2-0!

Ας ευχηθούμε ο Καραγιόλ να είναι κι αυτή τη φορά νικητής απέναντι στον Ντάρμπισαϊρ κι αν η νίκη έρθει μέσω σκοραρίσματος του Γκαμπονέζου ακόμη καλύτερα!

 

Comments
To Top