ΑΝΤΡΕΣ

ΘΡΥΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ!!!

Με ευκαιρία για τους Μασσαλούς ξεκίνησε ο αγώνας αφού μόλις στο 2΄ο Μήτρογλου έπιασε την κεφαλιά που πέρασε έξω από τα δοκάρια. Στο 5΄οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν μια σωστή προϋπόθεση από δεξιά αλλά η σέντρα του Πέδρο δεν ήταν καλή. Στο 11΄ δυστυχώς ο Γιούστε δεν μπορούσε να συνεχίσει και έτσι η ομάδα μας πραγματοποίησε την πρώτη αναγκαστική της αλλαγή με τον Μάρκοβιτς να μπαίνει στη θέση του και τον Μπρου να παίρνει θέση δίπλα στον Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας.

Στο 21΄ο Βάλε έσωσε την ομάδα μας ενστικτωδώς αφού η μπάλα μετά από κόρνερ και σουτ στην περιοχή βρέθηκε μπροστά του. Το μισάωρο κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο από την ομάδα μας ενώ ο αντίπαλος είχε την κατοχή και πίεζε ψηλά την άμυνα μας. Στο 38΄είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας όταν μετά από κόρνερ του Πέδρο ο Ζελάγια έπιασε την κεφαλιά την οποία απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 40΄ νέα ευκαιρία για την ομάδα μας όταν μετά από μια ατομική ενέργεια του Καραγιόλ και σέντρα στην περιοχή, ο Περέιρα έπιασε το σουτ που κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ.

Το ημίχρονο μετά από ένα λεπτό καθυστερήσεων ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας στα τελευταία λεπτά να έχει βρει τα πατήματα της και να βγαίνει με αξιώσεις μπροστά.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας το δεύτερο ημίχρονο, με τον αντίπαλο όμως να ξεκινά στην επανάληψη πιέζοντας πολύ ψηλά. Στο 50΄δυστυχώς μετά από μια ομολογουμένως φοβερή ατομική ενέργεια του Παγιέτ η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο 53΄ωραία αντεπίθεση για την ομάδα μας ο Περέιρα βρήκε τον Ζελάγια αυτός έδωσε στη μικρή περιοχή στον Σαρδινέρο που δεν πρόλαβε να πλασάρει. Στο 54΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Παπουλή να μπαίνει στον αγώνα στη θέση του Σαρδινέρο.

Ένα φάουλ του Μάρκοβιτς στο 62΄κτύπησε στο τείχος που έστησε ο αντίπαλος, ενώ στο 65΄ο Μαγκλίτσα μπήκε στη θέση του Καραγιόλ. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούσαν να αντιδράσουν πιέζοντας τον αντίπαλο για να κερδίσουν κάτι. Η μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 66΄όταν μετά από ατομική ενέργεια του Παπουλή και σέντρα στην περιοχή ο Μαγκλίτσα αστόχησε στην κεφαλιά, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ από δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 74΄μετά από ωραία ενέργεια των ποδοσφαιριστών μας ο Παπουλής έδωσε στον Μάρκοβιτς που πλάγια έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα, πετυχαίνοντας ένα φοβερό γκολ!!! Τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας για να ισοφαρίσει με τον Παπουλή στο 77΄να πλασάρει έξω από ευνοϊκή θέση. Στο 83΄η μπάλα έφτασε μετά από σέντρα του Σουμάχ στον Μπρου που σούταρε αλλά το σουτ ήταν άστοχο. Οι ποδοσφαιριστές μας στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα έκαναν ασφυκτική την πίεση στον αντίπαλο και προσπαθούσαν για την ισοφάριση.

Στο 90΄ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να γυρίζει ωραία μέσα από την περιοχή και να στέλλει τη μπάλα στα δίκτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους οπαδούς μας!!! Τα λεπτά των καθυστερήσεων ήταν τρία με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν και να παίρνουν την ισοπαλία!!!

Comments
To Top