ΑΝΤΡΕΣ

3.55 η νίκη του Απόλλωνα, 1.85 το GG στο Λεβερκούζεν-ΑΕΚ στην BET ON ALFA

Στη 2η του αγωνιστική εισέρχεται το Europa League με έντονο κυπριακό ενδιαφέρον καθώς στις 20:00 η ΑΕΚ έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στο εκτός έδρας ματς με την Λεβερκούζεν, ενώ στις 22:00 ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί στο ΓΣΠ τη Μαρσέιγ. 

 

 

Η BET ON ALFA προσφέρει τόσο για τα δύο ματς των κυπριακών ομάδων, όσο και για τα υπόλοιπα σημερινά για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League πάρα πολλές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Δείτε online στο www.betonalfa.com.cy τις αποδόσεις, ή επισκεφτείτε ένα από τα 67 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακή στοιχηματικής εταιρείας.

 

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων των κυπριακών ομάδων στο Europa League:

 

20:00 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΑΕΚ

Προβάλλει σαν πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη η Λεβερκούζεν με απόδοση 1.32, το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 4.90 και στο 7.90 είναι η απόδοση για τη νίκη της ΑΕΚ. Η διπλή ευκαιρία Χ2 αν πιστεύετε ότι η ΑΕΚ θα σταθεί όρθια στο Λεβερκούζεν και θα πάρει θετικό αποτέλεσμα είναι 3.01.

Στο 1.55 είναι η απόδοση του Over 2.5 Goals, 2.20 το Under 2.5 Goals, ενώ 1.85 είναι η απόδοση του Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην σημερινή αναμέτρηση.

 

22:00 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΜΑΡΣΕΪΓ

Πρώτο εντός έδρας ματς στους ομίλους για τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Λεμεσού έχει απόδοση 3.55 για να πάρει τη νίκη κόντρα στους Γάλλους, το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 3.45, ενώ φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.95 προβάλλει η Μαρσέιγ. Στο 1.74 είναι η απόδοση της διπλής ευκαιρίας 1Χ αν πιστεύετε ότι ο Απόλλωνας θα έχει βαθμολογικό κέρδος από το σημερινό ματς.

Η απόδοση του Over 2.5 Goals είναι 1.65, το Under 2.5 Goals προσφέρεται στο 2.10, ενώ η απόδοση του Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.60.

 

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

 

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους αγώνες του Europa League όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

 

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA.

Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Comments
To Top