ΑΝΤΡΕΣ

«Θα παλέψουμε για το καλύτερο για την ομάδα μας».

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αυριανό(4/10) αγώνα κόντρα στη Μαρσέιγ παρέθεσε ο προπονητής της ομάδας μας, Σωφρόνης Αυγουστή. Από τους ποδοσφαιριστές μας μίλησε ο Εμίλιο Ζελάγια.

Αναλυτικά τι δήλωσαν:

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο αύριο απέναντι σε μια ομάδα που πέρσι ήταν στον τελικό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να τους δημιουργήσουμε προβλήματα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο μας όμως θα παλέψουμε για το καλύτερο για την ομάδα μας».

Αν ο Απόλλωνας μπορεί να συνεχίσει από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου με Λάτσιο: «Για να μπορέσεις να πάρεις κάτι απέναντι σε αυτές τις ομάδες πρέπει να υπερβάλλεις εαυτό και να δώσεις στο μάξιμουμ. Αυτό θα προσπαθήσουμε και θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε για να μπορέσουμε να πάρουμε κέρδος».

Για τον στόχο του ως προπονητής: «Δεν έχει στόχο ο Σωφρόνης, στόχο έχει η ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς τόσο για το σωματείο, όσο και για την Κύπρο. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι γιατί έχουμε να κάνουμε με μεγάλες ομάδες και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτούς τους ρυθμούς».

Για τη θετική προϊστορία με για γαλλικές ομάδες: «Τα προηγούμενα αποτελέσματα τα γνωρίζει και η Μαρσέιγ, και θα ξέρουν τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια, γι’ αυτό όπως είπα και πριν θα πρέπει να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε αυτούς τους ρυθμούς για να μπορέσουμε να κάνουμε ότι κάναμε τις προηγούμενες χρονιές».

Τι ανέφερε ο Ζελάγια:

«Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο αγώνα αλλά πιστεύουμε στον εαυτό μας. Πιστεύουμε σαν ομάδα ότι μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε απέναντι μας μια ομάδα με ποιότητα αλλά αν δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο θα μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι».

 

Comments
To Top