ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Στον Απόλλωνα βρήκα πραγματικά όλα όσα χρειαζόμουν…»!

Ο «ογκόλιθος» της «κυανόλευκης» μας άμυνας, Βαλεντίν Ρομπέρζ με δηλώσεις του σε γαλλική ιστοσελίδα αναφέρθηκε στην καριέρα του στην ομάδα μας αλλά και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Διαβάστε τι δήλωσε:

Για την ομάδα μας: «Είναι η τρίτη μου χρονιά και νιώθω καλά, σε μια καλή ομάδα, με καλό προσωπικό, σε ένα σταθερό σύλλογο με το οποίο παίζουμε για τον τίτλο κάθε χρόνο. Έχουμε επίσης παρουσία στο Europa League για δεύτερη σερί χρονιά. Λατρεύω τον πολιτισμό της χώρας, τους ανθρώπους και τη νοοτροπία τους. Βρήκα πραγματικά όλα όσα χρειαζόμουν και την ηρεμία που χρειαζόμουν. Επιπλέον, φέτος αρνήθηκα δύο προσφορές, μία από την ιταλική Benevento τον περασμένο Ιανουάριο και μία από τη ρουμανική Cluj τον Ιούλιο, που ήταν έτοιμη να με αγοράσει για 550 χιλιάδες ευρώ».

Για τον τρόπο που παίζει η ομάδα: «Είμαστε μια ομάδα που παίζει καλά με την μπάλα επειδή προσπαθούμε να έχουμε την κατοχή. Με την Lazio την περασμένη εβδομάδα είχαμε την κατοχή της μπάλας μέσα στην Ρώμη, αλλά χάσαμε 2-1 ενώ μπορούσαμε για την ισοπαλία. Έχουμε έμπειρους παίκτες που είναι πάνω από 30 χρονών. Φέτος έχουν έρθει οι Richard Soumah και ο Kevin Bru. Υπάρχει επίσης ο Χάμπος Κυριάκου, ένας Κύπριος διεθνής που είναι πραγματικά καλός. Μπορούμε να προσθέσουμε τους Mustapha Carayol και τον Emilio Zelaya που είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλά σε άλλα πρωταθλήματα. Και πολλοί ποιοτικοί νέοι παίκτες ανεβαίνουν σιγά σιγά…»

Αν ήταν εύκολη η προσαρμογή: «Η προσαρμογή δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για μένα! Κακά τα ψέματα, ήταν πιο δύσκολο να προσαρμοστώ επιστρέφοντας στη Γαλλία αφού πέρασα 6 χρόνια στο εξωτερικό. Στην πλευρά της ζωής, της νοοτροπίας, του ποδοσφαίρου. Το αγγλικό ποδόσφαιρο απαιτεί χρόνο προσαρμογής στο σχέδιο του ρυθμού και της σωματικής δέσμευσης».

Ποιες ομάδες τον εντυπωσίασαν στην Ευρώπη: «Η Λάτσιο με εντυπωσίασε πραγματικά, όπως και πέρυσι η Αταλάντα. Στο επίπεδο των παικτών, ο Caicedo της Λάτσιο, ο Ben Arfa της Νιούκαστλ και ο Fekir της Λυών».

 

Comments
To Top