ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μας διευκρινίζει…

Με ανάρτηση τους σήμερα(29/9) οι οργανωμένοι μας οπαδοί διευκρινίζουν τη θέση τους για όσα εξελίχθηκαν τις τελευταίες μέρες στο οικοδόμημα της ομάδας μας.

Αναλυτικά:

Τη Δευτέρα 24/09, στάλθηκε από μέρους μας μια κλειστή επιστολή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο σκοπός της επιστολής αυτής, ήταν ο κατευνασμός των πνευμάτων για το κοινό καλό, καθώς και ο έγκαιρος τερματισμός των προβλημάτων που προέκυψαν από την τελευταία τοποθέτηση του Δ.Σ.

Ο κόσμος οφείλει να γνωρίζει, ότι η επιστολή η οποία στείλαμε, εξέφρασε την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της έκτακτης συνέλευσης του Συνδέσμου μας.

Όταν δεν ρίχνετε την παραμικρή σπιθαμή εγωισμού, για το καλό της Ομάδας αλλά και του κόσμου της, είναι απαγορευτικό από μέρους σας να υποστηρίζετε ότι νοιάζεστε πραγματικά. Αντίθετα, το μόνο που δείξατε είναι η αδιάλλακτη στάση σας αλλά και το χρόνιο γινάτι σας που μας οδήγησε στις καταστροφικές καταλήξεις των τελευταίων ετών(όσες κι αν ήταν οι επιτυχίες).

ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ!

Από την στιγμή που δεν το θεωρείτε πρέπων να ανακαλέσετε οποιαδήποτε δήλωσή σας, λυπούμαστε κύριοι αλλά δεν μας αφήνετε περιθώρια να έρθουμε σε καμία συνάντηση.

Ίσως, τα λογικότατα αιτήματα μας, τα οποία υιοθετεί και η πλατιά μάζα των ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ είναι ασήμαντα μπροστά στο ΕΓΩ σας.

Αγνοήσατε επιδεικτικά τις σφοδρές αντιδράσεις των οπαδών μας, ενώ ρίξατε στα σκουπίδια τις ενέργειες μας, που οδήγησαν στην επαναφορά της ηρεμίας.

 

Σαν ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ., ενημερώνουμε σύσσωμη την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΦΑΜΙΛΙΑ, ότι θα ταξιδέψουμε μαζικά στην Γερμανία όπως άλλωστε δικαιούμαστε.

Οι οποιεσδήποτε συνέπειες αυτού, θα αποτελέσουν δική σας ευθύνη και μόνο. Εμείς από την πλευρά μας, πράξαμε το αυτονόητο καθήκον μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να μας αναγκάσει να εκδώσουμε ΚΑΜΙΑ κάρτα.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να μας κρατήσει μακριά από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Ήδη, εσείς και οι υπόλοιποι παράγοντες μας το στερήσατε ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ!

Ας κρίνει ο κόσμος λοιπόν..

Υπογράφουμε υπεύθυνα,

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

 

 

Comments
To Top