ΑΝΤΡΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Άλλη μια σημαντική νίκη για την ομάδα μας  που κέρδισε εύκολα αυτή την φορά την Ε.Ν.Π με 5-0 ! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:
Μπρούνο Βάλε: Για ακόμη ένα αγώνα κράτησε καθαρή την εστία του Δεν απειλήθηκε και πολύ εκτός από δύο τρία μακρινά σουτ.
Μάριος Στυλιανού:Πολύ καBOλή εμφάνιση από τον Μάριο.Ελάχιστα κινδύνεψε στην άμυνα,ενώ επιθετικά ήταν ενεργός. Ήταν μόνιμα ψηλά ,πλαγιοκόπησε και είχε και τελικές στον στόχο.Πολύ καλό 90λεπτο.
Ρίτσαρντ Σουμάχ: Έκλεισε τους χώρους στο αριστερό άκρο και δεν κινδύνεψε από τον αντίπαλο.Επιθετικά είχε αρκετές προσπάθειες,διάσπασε την αντίπαλη άμυνα και συνδυάστηκε σωστά με τον εκάστοτε παρτενέρ του.
Βαλεντίν Ρομπέρζ: Στην ουσία δεν υπήρχε και πολλή δουλειά αμυντικά.Ξεκινούσε το παιχνίδι από πίσω και κρατούσε την ομάδα ψηλά.Δεν έλειψαν όμως και πάλι κάποιες βεβιασμένες επιλογές.
Κέβιν Μπρου: Αντικατέστησε τον Γιούστε αλλά στην ουσία η δουλειά του ήταν να ξεκινά το παιχνίδι από πίσω.Σκόραρε δύο φορές και έδειξε σε καλό δρόμο.Στο δεύτερο πέρασε στην μεσαία γραμμή και πήρε αρκετό παιχνίδι πάνω του.
Εστεπάν Σακέτι: Ώριμο παιχνίδι από τον Αργεντίνο που πίεσε ψηλά και δεν άφησε τον αντίπαλο να οργανωθεί.Βγήκε στο ημίχρονο για να ξεκουραστεί.
Σάσα Μάρκοβιτς: Συνεχής κίνηση,δημιουργία παιχνιδιού και πιεστικό μαρκάρισμα.Πέρασε και αυτός εκτός στο 45.
Φώτης Παπουλής: Αγωνίστηκε στον άξονα, μετέφερε γρήγορα μπάλα και στο τέλος σκόραρε.Ώριμο παιχνίδι.
Φακούντο Περέυρα: Περνούσε από το πόδι του σχεδόν η κάθε επίθεση.Έβγαλε πάσες μισό γκολ και σκόραρε ακόμη ένα,φτάνοντας τα τρία.
Μουσταφά Καραγιόλ: Συστήθηκε στον κόσμο με ένα εκπληκτικό γκολ.Πήγε αρκετές φορές στο 1 εναντίον 1 και με τον πλουραρισμό των κινήσεων του σχεδόν τις κέρδισε όλους. Άντον
Μάγκλιτσα: Δύο ασσίστ και πολύ καλές τοποθετήσεις που άνοιγαν χώρους.Έψαξε το γκολ αλλά ήταν άτυχος.
Αντρέ Σκέμπρι: Με κατεβασμένη ταχύτητα,κάλυψε τον χώρο του και ήταν μέσα στις φάσεις.
Ντύλαν Οεντραγκάο: Δεν κινδύνεψε με φάσεις,έτσι ώστε να τον κρίνουμε.
Πέτρος Ψύχας: Πήρε την ευκαιρία ο μικρός και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία.Καλή πάσα,γλυκό πόδι και σωστή κάλυψη του χώρου.
Προπονητής: Με το γνωστό σύστημα,και τους 3 πίσω από τον επιθετικό σε πιο ελεύθερο ρόλο δημιούργησε προβλήματα στον αντίπαλο.Γρήγορη μεταβίβαση από άμυνα σε επίθεση.Το δεύτερο ημίχρονο δεν χρίζει ιδιαίτερου σχολιασμού αφού το παιχνίδι είχε κριθεί και η ομάδα αγωνιζόταν με κατεβασμένη ταχύτητα.
Comments
To Top