ΑΝΤΡΕΣ

Στο ρελαντί με πεντάρα!

Με συνοπτικές διαδικασίες και με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα αλλά και στη διάρκεια του αγώνα η ομάδα μας πήρε εύκολα τη νίκη κόντρα στην Ε.Ν.Π με 5-0, και “ξόφλησε” το πρώτο εξ αναβολής παιχνίδι!

Με ευκαιρία για την ομάδα μας ξεκίνησε ο αγώνας, αφού μόλις στο 2΄και αφού ο Καραγιόλ σέντραρε από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Στυλιανού που γύρισε και σούταρε αλλά απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 6΄νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Στυλιανού αυτή τη φορά από δεξιά βρήκε όμορφα τον Περέιρα που δεν κατάφερε να πλασάρει όπως θα ήθελε. Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μια την άλλη και στο 8΄μετά από σέντρα του Σουμάχ ο Περέιρα ήταν άστοχος στην κεφαλιά που επεχείρησε, όπως και στο 10΄ η κεφαλιά του Μαγκλίτσα που πέρασε πολύ πάνω από τα δοκάρια.

Στο 18΄ ο Παπουλής πήρε τη μπάλα από τον Σουμάχ στην περιοχή, γύρισε και έπιασε το φαλτσαριστό σουτ όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε τη μπάλα. Ένα σουτ από τον αντίπαλο στο 20΄απέκρουσε ο Βάλε εύκολα τη μπάλα. Στο 27΄ήρθε το γκολ με ένα πανέμορφο σουτ, ΓΚΟΛΑΡΑ, του Καραγιόλ έξω από την περιοχή με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μένει «άγαλμα»!!! Στο 31΄ήρθε και το δεύτερο γκολ όταν ο Παπουλής έδωσε στον Μαγκλίτσα στην περιοχή και αυτός «ετοίμασε» το γκολ στον Περέιρα που πλάσαρε στα δίκτυα!!!

Στο 35΄ένα απευθείας φάουλ του Μάρκοβιτς πέρασε έξω από τα δοκάρια, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι μέχρι και το τριακοστό πέμπτο λεπτό ο αντίπαλος κατέβηκε τη γραμμή του κέντρου μόνο δύο φορές. Στο 36΄ μια δύσκολη κεφαλιά του Στυλιανού μετά από σέντρα του Παπουλή ήταν άστοχη. Στο 40΄ο Μπρου πήρε τη μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής και με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίκτυα για να κάνει το 3-0 για την ομάδα μας! Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μια κεφαλιά του Ρομπέρζ που βρέθηκε στην περιοχή αλλά απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας!

Με δύο αλλαγές ξεκίνησε το Β΄ημίχρονο η ομάδα μας με τους Ουεντραόγκο και Σκέμπρι να παίρνουν τις θέσεις των Μάρκοβιτς και Σακέττι. Στο 49΄ο Μπρου με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-0 για την ομάδα μας! Στο 56΄ένα απευθείας φάουλ από πλάγια αριστερά έξω από την περιοχή του Μπρου απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 60΄με τον Καραγιόλ να δίνει έτοιμο γκολ στον Σκέμπρι και αυτός να αστοχεί στο πλασέ που πραγματοποίησε.

Στο 63΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ψύχα να μπαίνει στη θέση του Περέιρα, που αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει σκοράρει και τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο 68΄νέα ευκαιρία αυτή τη φορά με το πλασέ του Καραγιόλ να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι μετά από σέντρα του Παπουλή. Νέα ευκαιρία στο 74΄με τον Μαγκλίτσα να αστοχεί σε σουτ που πραγματοποίησε πλάγια στην περιοχή. Το παιχνίδι είχε πάρει πλέον το δρόμο του και η ομάδα μας έκανε διαχείριση δυνάμεων και μια καλή προπόνηση για τον αγώνα της Πέμπτης(4/10) κόντρα στη Μαρσείγ!

Ωραίος συνδυασμός Ψύχα, Μαγκλίτσα και Παπουλή στο 79΄με τον τελευταίο να πλασάρει από πλάγια στην περιοχή και να κάνει το 5-0! Το τελευταίο δεκάλεπτο κυλούσε σε αργό ρυθμό πλέον και κάποιες φάσεις από την ομάδα μας δεν έφεραν κάτι το αξιόλογο. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να παίρνει τη νίκη σε ένα εύκολο απόγευμα Παρασκευής!

Comments
To Top