ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Με αλλαγές και σοβαρότητα!

Με κάθε σοβαρότητα αντιμετωπίζουν στην ομάδα μας το αποψινό(28/9) εξ αναβολής αγώνα για την πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Ε.Ν.Π. Ο αντίπαλος ναι μεν θα έχει πολλές απουσίες, όμως δεν θα έρθει για να χάσει.

Ο τεχνικός της ομάδας θα προβεί σήμερα σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα καθώς εκτός από τους τραυματίες Χάμπο και Γιούστε, θέλει να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές αλλά και να δει αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής.

Ο Βάλε θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τον Ρομπέρζ να πλαισιώνεται είτε από τον Ουεντραόγκο τον νεαρό, είτε τη θέση του Γιούστε θα πάρει ο Μπρου. Στα δεξιά της άμυνας θα έχουμε πολύ πιθανόν, όπως και στα αριστερά με τους Στυλιανού και Σουμάχ να παίρνουν θέση στην εντεκάδα.

Στο χώρο του κέντρου ο Σακέττι και ο Μάρκοβιτς θα έχουν τον Περέιρα μπροστά τους και στα άκρα της επίθεσης τους Καραγιόλ με τον Παπουλή. Στην κορυφή της επίθεσης πολύ πιθανόν να βρίσκεται ο Μαγκλίτσα. Όποιες και αλλαγές και να γίνουν ο αγώνας απαιτεί σοβαρότητα να πάρουμε τη νίκη και να δούμε τον αγώνα της Πέμπτης(4/10) με τη Μαρσέιγ στο ΓΣΠ!

Comments
To Top