ΑΝΤΡΕΣ

Ακλόνητο φαβορί ο Απόλλωνας (Δείτε τις αποδόσεις της BET ON ALFA)

Δράση στα Παγκύπρια πρωταθλήματα Α’ και Β’ κατηγορίας θα έχουμε σήμερα με τη διεξαγωγή δύο αγώνων που θα αρχίσουν στις 19:00. Για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας θα γίνει ο εξ’ αναβολής αγώνας της πρεμιέρας ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ε. Ν. Παραλιμνίου στο Τσίρειο στάδιο, ενώ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας είναι προγραμματισμένος ο αγώνας ΘΟΙ Λακατάμιας-Ακρίτας Χλώρακας.

 

Προσφέρονται και τα δύο ματς από την BET ON ALFA με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα 67 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Ακλόνητο φαβορί ο Απόλλωνας για τη νίκη στο ματς απέναντι στην Ένωση των πολλών απουσιών. Η νίκη της ομάδας της Λεμεσού προσφέρεται στο 1.04, το διπλό της Ένωσης στο 26 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 11. Το Over 2.5 Goals προσφέρεται στο 1.17, ενώ απόδοση 4.10 έχει το under 2.5 Goals.

 

ΘΟΙ-ΑΚΡΙΤΑΣ

 

Στο 2.10 είναι η απόδοση για νίκη του ΘΟΙ, το διπλό για νίκη του Ακρίτα προσφέρεται στο 2.90, ενώ μπορείτε να βρείτε στην BET ON ALFA το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.25. Η απόδοση του Over 2.5 Goals προσφέρεται στο 2.05, στο 1.60 είναι η απόδοση του Under 2.5 Goals, ενώ το Goal – Goal έχει απόδοση 1.75.

 

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

 

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

 

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA.

 

Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Comments
To Top