ΑΝΤΡΕΣ

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, #BeActive

Διανύουμε από χθες 23 Σεπτεμβρίου, την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση του αθλητισμού και της σωματικής δραστηριότητας σε ολόκληρη την Ευρώπη, με κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας, το «#BeActive».

Ο Απόλλωνας Λεμεσού για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα συμμετέχει ενεργά στην εβδομάδα του αθλητισμού η οποία θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Γι αυτό το λόγο, ο εντός έδρας αγώνας με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή (29/9) θα είναι αφιερωμένος στο #BeActive υπενθυμίζοντας σε όλους πόσο σημαντικό είναι να αθλείται ο άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας, υπόβαθρου ή επιπέδου φυσικής κατάστασης.

Κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο θα αναρτηθεί πανό στο οποίο θα αναγράφεται το μήνυμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive ενώ ταυτόχρονα το εν λόγω hashtag θα προωθηθεί μέσω των επίσημων λογαριασμών του Απόλλωνα στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι δράσεις της Εταιρείας θα συνεχιστούν παράλληλα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με διάφορες αρθρογραφίες από επιστήμονες οι οποίοι εργοδοτούνται στην ομάδα μας και θα αφορούν την διατροφή, την άσκηση και διάφορα άλλα θέματα.

Στόχος είναι η προώθηση του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη και ιδιαίτερα στη Κύπρο.

Η εκστρατεία, ξεκίνησε το 2015 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και αποσκοπεί στην προώθηση του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την ηλικία, το υπόβαθρο ή το επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Σκοπός της μεγάλης αυτής εκστρατείας είναι να δώσει το έναυσμα σε εκατομμύρια ευρωπαίους συμπολίτες μας να ασχοληθούν ενεργά και σε μόνιμη βάση με τον αθλητισμό, μένοντας μακριά από κάθε αρνητική πρόκληση της σημερινής κοινωνίας μας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του beactive.cy μπορείτε να δείτε τις δραστηριότητες οι οποίες θα λάβουν χώρα στη Κύπρο κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

 

https://www.beactive.cy/activities/ewos-23-30-2018.html

Συμμετέχουν πέρα των 72,000 ανθρώπων και έχουν προγραμματιστεί 58 γεγονότα σε ολόκληρη τη Κύπρο στα οποία μπορεί να συμμετέχει ο καθένας μας.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού καλεί τον κάθε φίλαθλο της ομάδας μας και όχι μόνο να στηρίξουν και συμμετάσχουν ενεργά σ΄ αυτή την πρωτοβουλία, κάνοντας πρώτα καλό στον ίδιο τους τον εαυτό και ακολούθως στην κοινωνία μας γενικότερα.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top