ΑΝΤΡΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Σπουδαία εμφάνιση για την ομάδα μας  που έχασε στις λεπτομέρειες μέσα στην Ρώμη από την Λάτσιο με 2-1! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε: Δέχθηκε πίεση στο πρώτο ημίχρονο.Δέχτηκε ένα άπιαστο γκολ,ενώ μόλις στο 15ο δευτερόλεπτο πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση.Σωστές εξόδους στις στατικές,νικήθηκε μόνο στο πέναλτι.

Ζοάο Πέδρο: Διαβασμένος ο αντίπαλος του έκλεισε τους διαδρόμους δεξιά,ενώ φόρτωσε και επιθετικά την πλευρά για να τον περιορίσει.Ωστόσο ανταποκρίθηκε στα καθήκοντα του και βρήκε και κάποιες ευκαιρίες για να ανεβεί.Στο τελευταίο λεπτό θα μπορούσε να δώσει την “καλή” τελική του αλλά δεν του βγήκε.

Γιώργος Βασιλείου: Συνάντησε κάποια προβλήματα στα αρχικά στάδια αλλά με την πάροδο του χρόνου ανέβηκε και έκλεισε καλά τον αντίπαλο,μη επιτρέποντας του άλλες φάσεις.Επιθετικά δεν έδωσε πολλά.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Από δική του λάθος πάσα και στην συνέχεια λάθος αντίληψη της φάσης το πρώτο γκολ.Σε γενικές γραμμές όμως είχε καλή παρουσία αφού σε οργανωμένες επιθέσεις ο αντίπαλος δεν μπορούσε εύκολα να διασπάσει την άμυνα μας από τον άξονα.

Έκτορ Γιούστε: Στα πρώτα λεπτά είχε κάποια προβλήματα,όταν όμως “διάβασε” το παιχνίδι και επεξεργάστηκε τα αντίπαλα φορ,τους έκλεισε μαζί με τον Γάλλο και όλους τους διαδρόμους.

Εστεπάν Σακέτι: Μάρκαρε στο χώρο,πίεσε την μπάλα και δεν άφηνε ελεύθερες πάσες στους αντίπαλους μέσους.Πολύ καλός και οργανωτικά,ζητούσε μπάλα από τα μπακ και ξεκινούσε παιχνίδι.

Χάμπος Κυριάκου: Πανοποιότυπο ρόλο με τον Σακέτι,έδεσε καλά στην μεσαία γραμμή και έκλεισε τους χώρους.Είχε καλή απόδοση στα 45 λεπτα που αγωνίστηκε.

Φώτης Παπουλής: Δεν έκανε καλό πρώτο αφού ήταν καλά κλεισμένος.Στο δεύτερο ανέβηκε αφού βρήκε βοήθειες και βγήκε και ο ίδιος λίγο πιο έξω από τον άξονα.Θα μπορούσε σε 2 φάσεις να ήταν πιο ομαδικός.

Αντρέ Σκέμπρι:Πολύ καλός ο Μαλτέζος,κράτησε μπάλα στο πρώτο ημίχρονο που η ομάδα δεν ήταν καλή.Σωστή υποδοχή και κράτημα βοηθούσαν στο άνοιγμα χώρων.

Φακούντο Περέυρα: Μέτριο πρώτο ημίχρονο στην δεξιά πλευρά,πολύ καλό δεύτερο 25λεπτο με μοίρασμα παιχνιδιού και καλές μεταβιβάσεις.

Άντον Μάγκλιτσα: Καλά κλεισμένος στο πρώτο,έδωσε μάχες με τους πύργους του αντιπάλου.Σπατάλησε αρκετές δυνάμεις αφού πίεζε την πρώτη πάσα.

Σάσα Μάρκοβιτς: Με τον τσαμπουκά και το πάθος του,κέρδισε μάχες στην μεσαία γραμμή,έφτιαξε παιχνίδι και δοκίμασε και το πόδι του.Πολύ καλός.

Μουσταφά Καραγιόλ: Μπήκε και αναστάτωσε τον αντίπαλο με την ταχύτητα του.Δημιούργησε ρήγματα στο ένας εναντίον ενός αφού εξουδετέρωναι εύκολα τον προσωπικό του αντίπαλο.Πολύ καλή εμφάνιση αν και θα μπορούσε να είχε καλύτερες τελικές είτε αυτές ήταν πάσες είτε σουτ.

Εμίλιο Ζελάγια:Μπήκε για να γεμίσει την περιοχή όταν η ομάδα πίεζε.Βρέθηκε στην σωστή θέση,σκόραρε αλλά δεν ήταν αρκετό.

Προπονητής:Κατέβασε την ομάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς.Δέχθηκε πίεση στα πρώτα στάδια,αλλά όσο περνούσε ο χρόνος η ομάδα ανέβαινε.Διαβασμένος ο αντίπαλος προπονητής έκλεισε τους διαδρόμους στα μπακ μας και μας χάλασε τις επελάσεις από εκεί.Σωστή αντίδραση στο ημίχρονο,αφού η μετατόπιση του Περέυρα στον άξονα αλλά και το φόρτωμα στα αριστερά έδωσαν άλλο αέρα,όπως και η χρησιμοποίηση του Σκέμπρι ως “ψεύτικο” εννιάρι.Θεωρώ πως τακτικά κέρδισε τον αντίπαλο προπονητή αφού είχε απάντηση στο “κλείδωμα” που μας έκανε στο πρώτο ημίχρονο.Πολύ καλό κοουτσάρισμα που ανέδειξε τόσο το επίπεδο της ομάδας,όσο και του προπονητή μας.

Comments
To Top