ΑΝΤΡΕΣ

«Να αλλάξουμε τη νοοτροπία φόβου»

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο προπονητής μας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα:

Τον αγώνα: «Είναι πολύ σημαντικό μετά το τέλος του παιχνιδιού ότι μέσα στα αποδυτήρια, οι ποδοσφαιριστές ήταν όλοι απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Σημαίνει πολλά για μια ομάδα όταν έπαιζε με τόσο μεγάλο αντίπαλο. Είναι πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και μπορούν να δουν όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Από σήμερα συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, που είναι πάρα πολύ δύσκολο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τους βαθμούς».

Τι κέρδισε από την εμφάνιση του δευτέρου μέρους: «Αυτό που θα προσπαθήσω να αλλάξω είναι τη νοοτροπία που έχουμε σαν λαός όταν πάμε εκτός να φοβόμαστε και να δίνουμε στον αντίπαλο δικαίωμα να μας κλείσει στην περιοχή μας. Πρέπει να πιστέψουν οι ίδιοι ότι μπορούν να κάνουν το δικό τους παιχνίδια και σε κάθε έδρα να παίζουν το δικό τους ποδόσφαιρο. Όμως δε πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε να κάνουμε με πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο».

Τι έλειψε στο δεύτερο μέρος: «Είναι απλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα που βάζει περισσότερες φορές τη μπάλα στα δίκτυα, κερδίζει. Αυτό μας έλειψε».

Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα: «Ο Χάμπος ένιωσε σφίξιμο και για αυτό βγήκε».

Για τη συνέχεια στον όμιλο: «Γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και πως έχουμε να κάνουμε με τρεις μεγάλες ομάδες. Αλλά θα προσπαθήσουμε όπως και σήμερα να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο και να πάρουμε και κέρδος».

Για το πέναλτι: «Δεν είδα τα στιγμιότυπα. Όταν τα δω θα έχω άποψη».

Comments
To Top