ΑΝΤΡΕΣ

Βλέπεις over 2.5 goals; Απόδοση 1.65 στην BET ON ALFA

Μια από τις τρεις εκκρεμότητες της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κλείνει σήμερα με τον αγώνα ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και το ΑΠΟΕΛ που θα αρχίσει στις 19:00 στο στάδιο «Αμμόχωστος».

Η BET ON ALFA προσφέρει και για το σημερινό ματς, ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπείτε online στο www.betonalfa.com.cy, ή επισκεφτείτε ένα από τα 67 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, δείτε τις αποδόσεις και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Με νέο προπονητή στον πάγκο του το ΑΠΟΕΛ προβάλλει σαν μεγάλο φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.40. Αν πιστεύετε ότι η Νέα Σαλαμίνα στην έδρα της θα πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα η απόδοση είναι 7.00, ενώ στο 4.30 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Στο 1.65 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 2.05, ενώ 1.85 είναι η απόδοση του Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη σημερινή αναμέτρηση.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top