ΑΝΤΡΕΣ

Έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την Oxley Planetvision Properties

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία OXLEYPLANETVISION PROPERTIES, ως έναν εκ των επίσημων χορηγών της ομάδας μας.

Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της φανέλας μέχρι το Μάιο του 2019.

Εταιρικό Προφίλ:

HOxley Planetvision Properties, η οποία αποτελεί κοινοπραξία της κυπριακής εταιρείας Planetvision Properties με την εταιρεία Oxley Holdings, μια από τιςμεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα ανάπτυξης και επένδυσης ακινήτων στον κόσμο, με έδρα τη Σιγκαπούρη.

Έχοντας ως ορόσημο έργα όπως το Royal Wharf στο Λονδίνο και το Dublin Landings στο Δουβλίνο, προσδοκά στη δημιουργία ενός έργου σταθμού για τη Λεμεσό, πλήρως εναρμονισμένου με τον «ζωηρό» παλμό της πόλης, το οποίο θα μαγνητίσει τόσο το εγχώριο όσο και το ξένο κοινό. Το πορτφόλιο με τα έργα που αναλαμβάνει η Oxley Holdings είναι ποικιλόμορφο και σχετίζεται κυρίως με δραστηριότητες ανάπτυξης και επένδυσης στον τομέα των ακινήτων σε χώρες όπως η Σιγκαπούρη, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, η Καμπότζη, η Μαλαισία, η Ινδονησία, η Κίνα, η Μιανμάρ, η Αυστραλία, η Ιαπωνία, το Βιετνάμ και τώρα η Κύπρος.

Φυσικά, η Oxley εξέλιξε περαιτέρω την επεκτατική στρατηγική της, συνάπτοντας προσοδοφόρες συνεργασίες και χτίζοντας ισχυρούς δεσμούς με εταίρους ανά το παγκόσμιο. Από τις απαρχές του, ο Όμιλος γνώρισε πολύ γρήγορη ανάπτυξη και επεκτάθηκε στις ξένες αγορές, έχοντας σήμερα παρουσία σε 12 χώρες και στο ενεργητικό του αρκετά βραβεία στην ανάπτυξη ακινήτων.

Η Planetvision Properties ιδρύθηκε στην Κύπρο, στοχεύοντας στην αναβάθμιση του τομέα των ακινήτων και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Αναλαμβάνει ποικίλα projects που αναπτύσσονται σε κυπριακό έδαφος, έχοντας, παράλληλα, συνάψει συνεργασίες με διακεκριμένους ξένους κολοσσούς.

Η κοινοπραξία επιδιώκει να καινοτομήσει με υπερσύγχρονα έργα υψηλής αισθητικής, προσφέροντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα για νέες εμπειρίες και έχοντας ως γνώμονα το «ευ ζην».

Hκοινοπραξία θα δημιουργήσει το πρώτο ξενοδοχείο της Γαλλικής αλυσίδας SOFITELστην Κύπρο, μέλος του ομίλου AccorHotels, με την κατασκευή ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στην παραλία της Λεμεσού καθώς και τα SOFITEL BRAND EDRE SIDENCES.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία OxleyPlanetvisionPropertiesμπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της εταιρείας: www.oxleyplanetvision.com

Καλωσορίζουμε την εταιρεία Oxley Planetvision Properties στην οικογένεια του Απόλλωνα και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να επιφέρει μόνο επιτυχίες.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top