ΑΝΤΡΕΣ

Νόμοι και κανονισμοί για όσους επισκεφθούν την Ρώμη και το Στάδιο Ολύμπικο Σεπτεμβρίου 17, 2018

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι φίλοι της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, οι οποίοι προτίθενται να επισκεφθούν την Ρώμη για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους, στον αγώνα LAZIO – ΑΠΟΛΛΩΝ, για το Europa League, που θα γίνει στο στάδιο ΟΛΥΜΠΙΚΟ στις 20 Σεπτεμβρίου 2018, πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:
1. Την ευθύνη για την της ασφάλεια των φίλων της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην πόλη και το στάδιο ΟΛΥΜΠΙΚΟ, θα έχει η  Αστυνομία της Ρώμης, σε συνεργασία με τις αρχές ασφάλειας του σταδίου.

 

2. Οι φίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, που θα φτάσουν με πούλμαν και μικρά λεωφορεία στην πόλη της Ρώμης από άλλες πόλεις για τον αγώνα, καλούνται όπως μεταβαίνουν απευθείας στο στάδιο.

 

3.  Την ημέρα του αγώνα, σημείο συγκέντρωσης για τους φίλους της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στη Ρώμη θα είναι η πλατεία PIAZALLE DELLE CANESTRE. Στη συγκεκριμένη πλατεία από η ώρα 1500, υπό τη συνοδεία της Αστυνομίας, θα υπάρχουν λεωφορεία για μεταφορά των φίλων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο γήπεδο.

 

4.  Οι οργανωμένες πορείες οπαδών στην πόλη της Ρώμης απαγορεύονται γενικά.

 

5.  Στο κέντρο της Ρώμης  (PIAZZA DI SPAGNA, VIA DEL BABBUINO, VIA DEL CORSO , PIAZZA DEL POPOLO ), κοντά στο στάδιο και στην PIAZZALE DELLE CANESTRE, απαγορεύεται η πώληση και η μεταφορά ποτών σε γυάλινες φιάλες ή δοχεία.

 

6. Η Αστυνομία παρακαλεί όπως όσοι φίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα χρησιμοποιήσουν ιδιωτικά οχήματα, να σταθμεύουν στις καθορισμένες θέσεις στάθμευσης του σταδίου.

 

7.  Να σημειωθεί πως λόγω του ότι το κέντρο της Ρώμης περιέχει πολλές κληρονομιές της UNESCO, σε συγκεκριμένα σημεία δεν επιτρέπονται οι μαζικές συγκεντρώσεις οπαδών. Ολόκληρη η περιοχή, θα εποπτεύεται από την Αστυνομία και θα είναι περιφραγμένη από ειδικά κιγκλιδώματα. Η Αστυνομία θα επεμβαίνει άμεσα για να καταστείλει πράξεις που αφορούν την διασάλευση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, από οπουδήποτε και εάν προέρχεται.

 

 

8. Περισσότερες πληροφορίες για την διακίνηση από την πόλη προς το στάδιο, με τα διάφορα μέσα συγκοινωνίας, θα ανακοινωθούν από την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού.

 

9. Το στάδιο ανοίγει για το κοινό στις 16:45. Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ δυνατό να χρειαστεί να παραμείνουν στο στάδιο έως και 30 λεπτά περίπου.

 

10. Σημαίες και πανό άλλων ομάδων, προσβλητικού, αισχρού και πολιτικού περιεχομένου δεν θα επιτρέπεται να περάσουν εντός του σταδίου και θα κατάσχονται.

 

11. Η συμπεριφορά των οπαδών πρέπει να είναι κόσμια. Η Αστυνομία και οι αρχές του Σταδίου μπορούν να απομακρύνουν από αυτό, οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο κατά την κρίση τους δεν έχει κόσμια συμπεριφορά.

 

12. Η μέθη, η μεταφορά κατοχή, και η χρήση φωτοβολίδων, πυρσών, ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων τόσο στην πόλη της Ρώμης, όσο και στο στάδιο, δεν επιτρέπονται.  Συστήνεται στους φίλους της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να συμπεριφέρονται σε κόσμια πλαίσια. Πρόσωπα τα οποία θα συλληφθούν για οποιαδήποτε αδικήματα, πιθανόν να κρατηθούν για περισσότερες ημέρες.

 

13. Απαγορεύεται η κατοχή, χρήση αλκοολούχων ποτών, ναρκωτικών ή τοξικών ουσιών εύφλεκτων υλικών. Επίσης απαγορεύεται η κατοχή, χρήση λέιζερ και σφυρίχτρας.

 

14. Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων, στους τοίχους του Σταδίου και οποιουδήποτε στην πόλη.

 

15. Απαγορεύονται οι φωτογραφικές μηχανές με τηλεφακό. Τόσο οι επαγγελματίες φωτογράφοι, όσο και οι φωτογραφικές μηχανές τους, χρειάζονται ειδική διαπίστευση από την UEFA και τις αρχές του Σταδίου.

 

16. Για να επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο, θα πρέπει ο κάτοχος του εισιτηρίου, να επιδείξει μαζί με αυτό, έγγραφο (ταυτότητα ή διαβατήριο) το οποίο να επιβεβαιώνει ότι είναι ο νόμιμος κάτοχος του εισιτηρίου και στο οποίο θα αναγράφεται ηλεκτρονικά σε αυτό το ονοματεπώνυμο του κατόχου.

 

17. Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα ή στα δίκτυα του Σταδίου δεν επιτρέπεται.

 

18. Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
Η Κυπριακή Αστυνομία και η Αστυνομία της Ρώμης, εύχονται στους φίλους της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, καλή διαμονή στην Ρώμη, να έχουν ένα ευχάριστο ταξίδι και να παρακολουθήσουν ένα ωραίο,  συναρπαστικό και δίκαιο παιχνίδι.

Comments
To Top