ΑΝΤΡΕΣ

Τρίτη αγωνιστική στην BET ON ALFA

Συνεχίζεται σήμερα με άλλες δύο αναμετρήσεις η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA και η BET ON ALFA προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις και για τα δύο σημερινά ματς.

 

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Ομόνοια-Ε. Ν. Παραλιμνίου στις 18:00 και Ερμής-ΑΠΟΕΛ στις 20:00. Μπείτε online στο www.betonalfa.com.cy δείτε τις αποδόσεις και κάντε τις επιλογές σας με την σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

 

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αναμετρήσεων:

18:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ε. Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Προβάλλει σαν πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη η Ομόνοια με απόδοση μόλις στο 1.16. Στο 12.50 προσφέρεται το διπλό για νίκη της ΕΝΠ αν πιστεύετε ότι μπορεί να κάνει την σούπερ έκπληξη, ενώ στο 6.60 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα.

 

Στο 1.40 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, στο 2.55 το under 2.5 goals, ενώ στο 2.05 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην σημερινή αναμέτρηση.

 

20:00 ΕΡΜΗΣ – ΑΠΟΕΛ

Το διπλό ξεχωρίζει με απόδοση 1.30 αν πιστεύετε ότι το ΑΠΟΕΛ θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και θα πάρει τη νίκη απέναντι στον Ερμή στο στάδιο «Αμμόχωστος». Στο 8.00 προσφέρεται η νίκη του Ερμή και στο 5.00 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.55, στο 2.20 είναι η απόδοση του under 2.5 goals ενώ η επιλογή Goal – Goal μπορείτε να την βρείτε στο 1.90.

 

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

 

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

 

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA.

 

Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top