ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Επίδειξη δύναμης για τον Θρύλο που διέλυσε με 5-1 την Πάφο στον πρώτο αγώνα της σεζόν! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε: Εύκολη βραδιά για τον γκολκίπερ αφού οι προσπάθειες του αντιπάλου στην εστία ήταν μετρημένες. Δεν κατάφερε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη κυρίως γιατί η ομάδα έριξε ρυθμό.

Ζοάο Πέδρο: Δύο ασίστ από κόρνερ έγραψε ήδη στην στατιστική του.Πολύ καλές πλαγιοκοπήσεις,αρκετές κούρσες που δημιούργησαν προβλήματα.Αμυντικά δεν κινδύνεψε αφού υπήρχαν σωστές επιστροφές.

Γιώργος Βασιλείου: Σαν το παλιό καλό κρασί.Εκπληκτική ασίστ,επιθετική διάθεση που δημιουργούσε ρήγματα,χωρίς όμως να αφήνει κενά στην άμυνα.Πολύ καλή εμφάνιση.

Έκτορ Γιούστε: Σε ρόλο σέντερ φορ σκόραρε 2 φορές.Αμυντικά με ακρίβεια υπολογιστή έκλεισε χώρους και δεν άφησε τον αντίπαλο να φτιάξει φάσεις.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Παίζοντας με απλότητα,έκανε να φαντάζει εύκολο το μαρκάρισμα των 2 φορ του αντιπάλου.Έδινε ηρεμία στο παιχνίδι και σιγουριά στην άμυνα.

Εστεπάν Σακέτι:Έτρεξε όσο χρειαζόταν.Έκλεψε μπάλες και κατάστρεψε τις πλείστες προσπάθειες των μέσων του αντιπάλου.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Σωστές τοποθετήσεις,σωστά μαρκαρίσματα.Γρήγορη πρώτη πάσα και μοίρασμα παιχνιδιού που βοήθησαν την ομάδα να βγαίνει πιο εύκολα στην επίθεση.Ώριμο παιχνίδι από τον Χάμπο.

Φακούντο Περέυρα: Ξεκινούσε τις επιθέσεις από δεξιά και κατέληγε στον άξονα.Πολύ καλό κράτημα με έξυπνες πάσες.Πέτυχε και ένα όμορφο γκολ και μπορούσε ακόμη ένα.

Αντριάν Σαρδινέρο: Αγωνίστηκε αριστερά και έβγαινε σαν κρυφός επιθετικός.Σκόραρε ένα πολύ ωραίο γκολ σε εκτέλεση και δημιουργία.

Άντον Μάγκλιτσα: Αγωνίστηκε πίσω από τον Ζελάγια.Μοίρασε παιχνίδι,έτρεξε πίσω να καλύψει συμπαίκτες του.Έδειξε στρατιώτης που εκτέλεσε κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή.

Εμίλιο Ζελάγια: Σκόραρε το γκολ του,αλλά έκανε και πολλή δουλειά ανοίγωντας χώρους και πιέζοντας ψηλά.Είχε σωστές τοποθετήσεις και είχε συμβολή στην δημιουργία των φάσεων.

Σάσα Μάρκοβιτς: Μπήκε στο 46 σε τελειωμένο παιχνίδι για να κάνει τα απολύτως απαραίτητα.

Ριτσαρντ Σουμάχ: Μπήκε κι αυτός στο 46 για να πάρει λεπτά συμμετοχής.Έδειξε να χρειάζεται κι άλλο χρόνο προσαρμογής αν και το παιχνίδι ήταν τυπικής διαδικασίας στο δεύτερο ημίχρονο.

Μάριος Στυλιανού: Μπήκε γύρω στο 70 και έδειξε διάθεση.Έδωσε την ασίστ στο 5ο γκολ και είχε κι άλλα ανεβάσματα αν και το παιχνίδι ουσιαστικά είχε τελειώσει.

Προπονητής: Με ένα τυπικά 4-4-2 έχοντας Μάγκλιτσα σε ελεύθερο ρόλο και δίνοντας ελευθερία στον Περέυρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο προπονητής μας.Σαφής οδηγίες για πίεση ψηλά,για ανέβασμα των μπακ και γρήγορη αλληλοκάλυψη όταν χαθεί η μπάλα.Με πολύ καλό πρώτο 45λεπτο,οι εντολές στο δεύτερο για κατέβασμα ταχύτητας ήταν αναμενόμενες.Άλλο ένα όμορφο παιχνίδι από τον κόουτς και τους ποδοσφαιριστές του,που δείχνει πως παιχνίδι με παιχνίδι,σεζόν με σεζόν εξελίσσει την ομάδα που προσφέρει θέαμα αλλά και σωστό ποδόσφαιρο.

Comments
To Top