ΑΝΤΡΕΣ

Ταμεία και Εισόδοι στο Τσίρειο Στάδιο

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ενημερώνει ότι οι είσοδοι και το ταμεία στο Τσίρειο Στάδιο για τον σημερινό (15/09, 19:00) αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Πάφο FC θα ανοίξουν στις 17:30.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Kανονικό: 12 ευρώ

Μαθητικό: 8 ευρώ.

 

Παιδιά κάτω των 14 ετών θα εισέρχονται δωρεάν ΑΛΛΑ θα πρέπει να προμηθευτούν ΠΑΙΔΙΚΟ εισιτήριο από το ApollonOfficialStore ή από τα εκδοτήρια στο Τσίρειο Στάδιο την ημέρα (υποχρεωτική συνοδεία από ενήλικα).

 

Τονίζεται πως όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ΔΕΝ συγχρονίσουν την κάρτα διαρκείας τους με την κάρτα φιλάθλου, ΔΕΝ θα τους επιτραπεί η είσοδος στις κέρκίδες.
Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει οι φίλοι της ομάδας μας να ακολουθήσουν τον πιο κάτω σύνδεσμο και να καταχωρήσουν το ονοματεπώνυμο τους, το barcodeτου εισιτηρίου διαρκείας τους, τον αριθμό ταυτότητάς τους και τον αριθμό της κάρτας φιλάθλου τους στα σχετικά πλαίσια εισαγωγής κειμένου.
https://form.jotform.me/82454557088467

 

Υπογραμμίζεται ότι οι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας θα πρέπει να επιδείξουν και την κάρτα φιλάθλους στις εισόδους του σταδίου.  

 

Για καλύτερη εξυπηρέτηση και προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, παρακαλούμε όπως οι φίλοι της ομάδας προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο.
Στο Τσίρειο στάδιο, ότι θα λειτουργούν συνεργεία έκδοσης κάρτας φιλάθλου από το πρωί του Σαββάτου μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Ωράριο λειτουργίας συνεργείων έκδοσης κάρτας φιλάθλου:

10:30-13:00 και 16:00-19:30

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Comments
To Top