ΑΝΤΡΕΣ

Με σούπερ σταρ τον Γιούστε!

Όχι μόνο μπήκε με το δεξί στην “πρεμιέρα” του πρωταθλήματος η ομάδα μας αλλά φρόντισε να αποζημειώσει με γκολ και θέαμα τους λιγοστούς οπαδούς μας αφού ξεπέρασε εύκολα και με σοβαρότητα το “εμπόδιο” της Πάφου επικρατώντας με 5-1 και βλέπει πλέον τον αγώνα της Ρώμης με τη Λάτσιο!

Πολύ δυνατά μπήκε η ομάδα μας στον αγώνα και μόλις στο 7΄ο Γιούστε με το συνήθη τρόπο, με το κεφάλι, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Πέδρο έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 12΄ μεγάλη μπαλιά του Χάμπου από το χώρο του κέντρου βρήκε τον Βασιλείου στα αριστερά που με συστημένη σέντρα την έστειλε στο κεφάλι του Περέιρα και αυτός έκανε το 2-0! Μετά και το δεύτερο γκολ της ομάδας μας ο αντίπαλος προσπάθησε να βγει μπροστά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας όποτε έβγαιναν στην επίθεση γίνονταν απειλητικοί.

Για ένα δίλεπτο ο διαιτητής της αναμέτρησης έβλεπε ότι ήθελε στο γήπεδο κάτι που εκνεύρισε τους οπαδούς μας αφού εμφανέστατα φάουλ υπέρ μας τα έδωσε εναντίον μας, ενώ στο 29΄σε μια αντεπίθεση της ομάδας μας η μπάλα έφτασε στον Βασιλείου που σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Δυνατό σουτ του Μαγκλίτσα στο 34΄ έξω από την περιοχή πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Φοβερή κυκλοφορία της μπάλας από την ομάδα μας στο 41΄ που έφτασε στην περιοχή του αντιπάλου μετά από σέντρα του Βασιλείου, ο Ζελάγια κατέβασε με το κεφάλι στον Περέιρα που αστόχησε από ευνοϊκή θέση να πετύχει το δεύτερο του προσωπικό γκολ και το τρίτο της ομάδας μας! Τέλειος συνδυασμός στο 45΄για την ομάδα μας με τον Μαγκλίτσα και τον Σαρδινέρο να συνδυάζονται τέλεια και ο τελευταίος να πλασάρει και να κάνει το 3-0 για την ομάδα μας που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Με δύο αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη αφού Σουμάχ και Μάρκοβιτς πήραν τις θέσεις των Βασιλείου και Χάμπου. Με τους ποδοσφαιριστές μας να συνεχίζουν στους ίδιους ρυθμούς του πρώτου ημιχρόνου και σε κάποιες στιγμές να τους εντείνουν κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 61΄ήρθε το αναμενόμενο τέταρτο γκολ της ομάδας μας αφού και πάλι από κόρνερ του Πέδρο, ο Γιούστε και πάλι αυτή τη φορά με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίκτυα κάνοντας το 4-0!

Αξιοσημείωτο γεγονός του αγώνα ήταν ότι ο αντίπαλος έκανε την πρώτη τελική του προσπάθεια στο 70΄, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα μας έκανε την τρίτη της αλλαγή με τον Στυλιανού να παίρνει τη θέση του Πέδρο! Στο 72΄μια λάθος πάσα του Βάλε την διόρθωσε ο ίδιος αφού απέκρουσε το πλασέ του αντιπάλου. Στο 76΄ο Μάρκοβιτς έβγαλε τον Στυλιανού πίσω από την άμυνα του αντιπάλου που έδωσε ασίστ στον Ζελάγια για να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 5-0!

Στο 81΄ο αντίπαλος κατάφερε να μειώσει σε 5-1 σε μια αντεπίθεση, χωρίς να έχει καμιά αξία. Το τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα και οι καθυστερήσεις που όρισε ο διαιτητής δεν έφεραν κάποια αλλαγή στο σκορ του αγώνα και το παιχνίδι έληξε με την ομάδα μας να παίρνει τη μεγάλη νίκη και να κάνει επιτυχημένο ποδαρικό στο πρωτάθλημα!!!

Comments
To Top