ΑΝΤΡΕΣ

Να ντουμπλάρει τις εκτός έδρας νίκες της η Ελλάδα απόδοση 2.70!

Το εμπόδιο απέναντι στην Εσθονία στο Ταλίν ξεπεράστηκε με επιτυχία  για την πρεμιέρα του UEFA Nations League, και η Εθνική Ελλάδος κοιτάζει το πώς θα καταφέρει να φτάσει σήμερα σε δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Ουγγαρία (21:45), κάνοντας ονειρεμένο ξεκίνημα στον όμιλό της στη League C. Στόχος άλλωστε είναι η κορυφή, επομένως η νίκη είναι ζητούμενο για την γαλανόλευκη ή τουλάχιστον να μην ηττηθεί στην κεκλεισμένων των θυρών «Groupama Arena» της Βουδαπέστης.

Η Ουγγαρία προέρχεται από ήττα στο Ελσίνκι από τη Φινλανδία με 1-0 επομένως δεν θέλει να υποστεί δεύτερη συνεχόμενη, διότι θα χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη της πρώτης θέσης. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

 

Τη νίκη της Εθνικής Ελλάδος την βρίσκουμε με απόδοση στο 2.70, η ισοπαλία στην συγκεκριμένη αναμέτρηση βρίσκεται στο 3.05, ενώ η νίκη για την Εθνική Ουγγαρίας είναι στο 2.90! Περισσότερα από δύο γκολ στην αναμέτρηση (Over 2.5) η απόδοση είναι στο 2.71, ενώ το Under 2.5 στο 1.47. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 2.22.

Εκτός από τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα από αγώνες για τν πρεμιέρα του πρωταθλήματος εθνών και ένα κράμα στοιχηματικών επιλόγων να σας περιμένει! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

 

Comments
To Top