ΑΝΤΡΕΣ

«Μετά την πρόκριση, η ομάδα έχει επικεντρωθεί στην επόμενη μέρα»

Για τη νίκη της Εθνικής, την παρουσία των παικτών της ομάδας μας, αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου:

«Να συγχαρούμε όλους του διεθνείς για την επιτυχία τους. Νομίζω ότι τέτοια αποτελέσματα θα δώσουν την ώθηση στον κόσμο να επιστρέψει στις εξέδρες. Όμως δεν μπορούμε να πούμε πολλά μόνο με μία επιτυχία. Θα πρέπει να υπάρξει συνέχεια και το κύπελλο Εθνών προσφέρεται για να πετύχουμε μία επιτυχία».

Για τους διεθνείς του Απόλλωνα: «Τόσο ο Χάμπος, όσο και ο Βασιλείο που έπαιξε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και ο Παπουλής έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί στην πρόκριση μας στους ομίλους, αλλά και στις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Είδατε όλοι την συνεισφορά τους. Αλλά όταν μιλάμε για Εθνική θα πρέπει να μιλάμε για όλους τους διεθνείς και για αυτό στείλαμε συγχαρητήρια σε όλους».

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Από την επόμενη μέρα της πρόκρισης, η ομάδα έχει επικεντρωθεί στην επόμενη μέρα. Μόνο στην πρώτη μας πρόκριση στην Νίκαια οι πανηγυρισμοί κράτησαν μέρες. Έχουμε πλέον συγκεντρωθεί στους επόμενους αγώνες και ειδικά αυτό με την Πάφο, όπου θέλουμε να κερδίσουμε και να ξεκινήσουμε θετικά το πρωτάθλημα».

Για τους τραυματίες: «Έχουμε μέρες ακόμα. Ο Μπρου είναι αμφίβολος. Ο Ρομπέρζ έπαιξε στο φιλικό με τον Άρη, ενώ για τον Πέδρο θα διαφανεί μέσα στην εβδομάδα. Νομίζω ότι θα είμαστε απαρτία κόντρα στην Πάφο, εάν δεν προκύψει κάτι στην πορεία».

Για την παρουσία του κόσμου στους Ευρωπαϊκούς αγώνες: «Είναι πάρα πολύ νωρίς να ξέρουμε για την εκδρομή. Σίγουρα ο αγώνας στη Γερμανία θα έχουμε τον περισσότερο κόσμο, καθώς πέραν από τις επίσημες εκδρομές, θα ταξιδεύσει κι άλλος κόσμος από μόνος του. Αρκετό κόσμο θα έχουμε και στην Ιταλία, στον πρώτο μας αγώνα».

Για τις εμπειρίες της συμμετοχής στους ομίλους: «Είναι αλήθεια ότι από τις τρεις προηγούμενες μας παρουσίες κερδίσαμε πάρα πολλά. Προσπαθήσαμε να πάρουμε αρκετές εμπειρίες, σε όλα τα επίπεδα. Κυρίως, το τμήμα που έχει πάρει τις πιο πολλές εμπειρίες είναι το λειτουργικό. Είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος που λειτουργεί τώρα η εταιρεία, καθώς έχει πάρει πολλά πράγματα μέσα από αυτά τα παιχνίδια».

Για τον Ζάντερ: «Αντιλαμβάνεστε όταν υπάρχουν παράθυρα στις μεταγραφικές περιόδους τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ήρθε μία συμφέρουσα πρόταση από την Πάφο, την οποία δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε, την στιγμή που ο παίκτης ήταν και εκτός πλάνων. Ήταν μια συμφωνία που κέρδισε ο Απόλλωνας και δεν έχασε».

Για το αν υπάρχει συμφωνία να μην αγωνιστούν στα παιχνίδια του Απόλλωνα με την Πάφο, τόσο ο Ζάντερ, όσο και ο Καρώ: «Αλίμονο εάν μπαίναμε σε αυτή την διαδικασία και να συζητούσαμε δημόσια τους όρους που μπαίνουν στα συμβόλαια με οποιαδήποτε ομάδα. Δεν θα ήταν σωστό εκ μέρους μας και νομίζω δεν υπάρχει ομάδα που το κάνει αυτό. Άρα, προτιμώ να μην σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό».

Comments
To Top