ΑΝΤΡΕΣ

«Από τις μεγαλύτερες χορηγικές συνεργασίες»

Πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Κολόσσι η δημοσιογραφική διάσκεψη, με αφορμή την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Stoiximan, ως τον μεγάλο χορηγό της ομάδας.

Νίκος Κίρζης: “Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες χορηγικές συνεργασίες που πέτυχε ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια. Λόγω των επιτυχιών μας στην Ευρώπη, θα είναι στο μπροστινό μέρος της φανέλας το λογότυπο της Stoiximan. Μόνο Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ο Απόλλωνας έχουν μπροστά στη φανέλα το λογότυπο της εταιρείας. Κάνει εξαιρετική δουλειά στο marketing η Κούλλα, ο διευθυντής της εταιρείας Γιώργος Παπαγιάννης και τα άλλα παιδιά”.

Άγγελος Χοντουλίδης εκ μέρους Stoiximan: “Ελπίζουμε να δυναμώσει περισσότερο ο Απόλλωνας. Φέραμε γούρι στην ομάδα και συνδυάστηκε με την πρόκριση στους ομίλους. Ευχόμαστε να δώσει συνέχεια ο Απόλλωνας στις επιτυχίες”.

Μάριος Στυλιανού: “Είναι σημαντικό να έχουμε χορηγούς στο πλευρό μας. Ευχόμαστε να έχουμε μια επιτυχημένη συνεργασία”.

Ακολούθησαν ερωτήσεις προς τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη, για άλλα θέματα…

Για το νέο γήπεδο: “Κουραστήκαμε όλοι να λέμε πόσο σημαντικό είναι το γήπεδο. Ευχόμστε να είναι το τελευταίο εμπόδιο η ένσταση”

Για τα εισιτήρια διαρκείας: “Απογοητευτικό το νούμερο των διαρκείας. Είναι κρίμα. Η ομάδα αξίζει τη στήριξη. Είμαι σίγουρος ότι σε αγώνες του εξωτερικού θα έχουμε περισσότερο κόσμο σε σχέση με κάποια εντός έδρας ματς”

Για την κάρτα φιλάθλου: “Όλοι πρέπει να κάνουμε κάποιες θυσίες. Είναι νόμος. Είναι κρίμα να χάνει ο κόσμος ιστορικές στιγμές”

Για τα πακέτα εισιτηρίων στους ομίλους: “Είναι πολύ ελκυστικά τα πακέτα. Τα μεμονωμένα εισιτήρια θα είναι στα 25 ευρώ και τα πακέτα στα 50. Σήμερα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες”

Comments
To Top