ΑΝΤΡΕΣ

Συγκίνηση για το μεγάλο επίτευγμα!

Το έχουμε ξαναπεί και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε. Όσο μεγάλο δέσιμο κι αν έχουν κάποιοι ξένοι ποδοσφαιριστές που φορούν τη φανέλα του Απόλλωνα αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα με την παθολογική αγάπη, την αφοσίωση και την τρέλα που κουβαλά ένας γηγενής ποδοσφαιριστής που φορεί για χρόνια τη φανέλα του Απόλλωνα και ακόμη καλύτερα ένας ποδοσφαιριστής που είναι γέννημα θρέμμα του Απόλλωνα!

Ο λόγος για τον Μάριο Στυλιανού ο οποίος διανύει τον 8ο του χρόνο στην πρώτη ομάδα και έχει σχεδόν πανηγυρίσει τα πάντα με το Θεό Απόλλωνα στο στήθος, 3 κύπελλα, 2 σούπερ-καπ και 3 συμμετοχές σε ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ.

Τελευταίος του ευρωπαϊκός αγώνας ήταν πριν από 1 περίπου χρόνο κόντρα στην Αμπερντίν εντός έδρας όταν στο ίδιο ακριβώς λεπτό, στο 73’, εισήρθε στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας μάλιστα και το δεύτερο γκολ.

Στο τέλος του αγώνα ήταν φανερά συγκινημένος από τη ιστορική επιτυχία της ομάδας μας και την μεγάλη υπερπροσπάθεια που κατέβαλε αφού στα περίπου 23 λεπτά συμμετοχής του στο χθεσινό αγώνα κόντρα στην Βασιλεία έδωσε κάθε ικμάδα των δυνάμεων του και κατάθεσε και τη ψυχή του στο γήπεδο ματώνοντας τη κυανόλευκη φανέλα!

 

 

 

Comments
To Top