ΑΝΤΡΕΣ

Πότε ζήτησε η ομάδα μας να γίνει ο εξ αναβολής αγώνας κόντρα στην Ε.Ν.Π

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος μετά την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας μας θα είναι βαρυφορτωμένο αφού εκτός από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα υπάρχουν και οι αγώνες πρωταθλήματος.

Μετά τις ανάσες που θα πάρουν αυτές τις μέρες οι ποδοσφαιριστές μας ξεκινά ο αγωνιστικός «γολγοθάς» το Σάββατο(15/9) κόντρα στην Πάφο εντός έδρας. Ακολούθως το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη(20/9) εκτός έδρας με τη Λάτσιο και τη Δευτέρα(24/9) εντός έδρας για την 4η αγωνιστική με τη Νέα Σαλαμίνα.

Στο διάστημα που μεσολαβεί από τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ομάδα μας ζήτησε το Σαββατοκυρίακο 29 ή 30 Σεπτεμβρίου που έχει οριστεί ο αγώνας του Σούπερ Καπ να διεξαχθεί και ο εξ αναβολής αγώνας για την 1η αγωνιστική κόντρα στην Ε.Ν.Π!

Την Πέμπτη(4/10) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ εντός έδρας ενώ αν και δεν έχει οριστεί θα αγωνιστούμε κόντρα στην Ομόνοια εκτός έδρας το πιο πιθανόν την Κυριακή(7/10) αφού τη Δευτέρα θα ξεκινήσει προετοιμασία η Εθνική ομάδα και δεν μπορούν να υπάρξουν αγώνες.

Comments
To Top