ΑΝΤΡΕΣ

GOAL-GOAL με αποδόσεις 2.00 και 1.95 στην BET ON ALFA

Μπορεί να απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι από τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μετά τις αναβολές στα ματς των ευρωπαίων, όμως θα γίνουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

 

Η Bet on Alfa προσφέρει και σε αυτή την αγωνιστική ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπείτε online στο www.betonalfa.com.cy, ή επισκεφτείτε ένα από τα 67 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, δείτε τις αποδόσεις και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

 

Αναλυτικά οι αποδόσεις των δύο σημερινών αναμετρήσεων:

18:00 ΑΕΛ-ΔΟΞΑ

Πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση για την ΑΕΛ που άρχισε νικηφόρα το πρωτάθλημα επικρατώντας εκτός έδρας του Ερμή στην πρεμιέρα, ενώ η Δόξα έκανε ξεκίνημα με ήττα χάνοντας στην πρώτη αγωνιστική από την Ανόρθωση στο Μακάρειο.

Το σημερινό ματς συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον και έχει σαν φαβορί για τη νίκη την ΑΕΛ με απόδοση 1.65. Το διπλό για νίκη της Δόξας προσφέρεται στο 4.70, ενώ στο 3.65 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.95, όσο και η απόδοση του Goal – Goal, ενώ το under 2.5 goals μπορείτε να το βρείτε στην Bet on Alfa στο 1.70.

 

20:00 ΠΑΦΟΣ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Το δικό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα κάνει η Πάφος, απέναντι στην Ανόρθωση που πάει για τη δεύτερη εντός έδρας νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα. Με απόδοση 1.75 προβάλλει σαν φαβορί για τη νίκη η Ανόρθωση, η νίκη της Πάφου προσφέρεται στο 4.40, ενώ απόδοση 3.40 έχει το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals το βρίσκεται στο 2.00 στην Bet on Alfa, 1.70 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και 1.90 το Goal – Goal.

 

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

 

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top