ΑΝΤΡΕΣ

«Τα μπάτζετ δεν παίζουν ποδόσφαιρο»

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, σημείωσε πόσο μεγάλη σημασία έχει για τον Απόλλωνα η σημερινή πρόκριση.

Αναλυτικά:

«Μεγάλη βραδιά για όλους μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, έδωσαν χαρά στους χιλιάδες οπαδούς. Πίστεψαν… τα μπάτζετ δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Αυτό που μετρά είναι ποιος το θέλει περισσότερο. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι ήθελαν πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι.

Σίγουρα αυτό που έπρεπε να κάνουμε το κάναμε. Συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και στα δύο, πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η ομάδα πιστεύω είναι έτοιμη να ανταποκριθεί. Όπως είπα και στους ποδοσφαιριστές, το λέω και δημόσια, φέτος δεν πάμε στα γκρουπ για να πάρουμε εμπειρία. Θα πάμε εκεί, με στόχους, όπως δυσκολέψαμε όλους τους αντιπάλους. Σήμερα οι παίκτες μου μου έδειξαν πάρα πολλά πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιούμε όλους όσους μας βλέπουν».

Για τη σημασία της πρόκρισης:«Το να μπει ο σύλλογος τέσσερις φορές στους ομίλους τα τελευταία χρόνια σημαίνει πάρα πολλά. Αυτό θα μας δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Είχαμε σήμερα απέναντι ένα μεγάλο αντίπαλο. Καταφέραμε να τους στερήσουμε την χαρά».

Για τις μεταγραφές: «Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Κάτι παρακολουθούσαμε, θα δούμε, η νύχτα είναι μεγάλη. Πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες μου. Όποιος μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, είναι έτοιμος γιατί αυτοί που βρίσκονται στο Κολόσσι, δουλεύουν με τον καλύτερο τρόπο».

Comments
To Top