ΑΝΤΡΕΣ

Σημαντικές πληροφορίες για το παιχνίδι κόντρα στη Βασιλεία

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί σήμερα Πέμπτη 30 Αυγούστου, 2018, στις 8.00 το βράδυ, στον ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ στην Λευκωσία, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ και FC BASEL 1893, για τα Προκριματικά της διοργάνωσης Europa League, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους.
Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.
Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα στο Apollon Official Store μέχρι τις 16:00 ενώ η διάθεσή τους θα συνεχιστεί στα ταμεία του σταδίου, τα οποία θα ανοίξουν η ώρα 18:00.
Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 6.00μ.μ.
Δεν επιτρέπεται σε κανένα οπαδό να εισέλθει στο στάδιο εάν δεν έχει στην κατοχή του την κάρτα φιλάθλου, την οποία θα πρέπει να παρουσιάσει μαζί με το εισιτήριο εισόδου. Παρακαλείται όλος ο φίλαθλος κόσμος όπως συμμορφωθεί με τους νέους κανονισμούς για αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας. 
Τα εκδοτήρια της κάρτας φιλάθλου θα είναι ανοιχτά στο στάδιο ΓΣΠ, μέχρι τις 8.30μ.μ. σήμερα Πέμπτη 30 Αυγούστου, 2018.
Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝ θα καταλάβουν τις δυτικές και ανατολικές κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες, να κατευθυνθούν στο Στάδιο μέσω της διασταύρωσης της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και της λεωφόρου Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, (Φώτα Ορφανίδη), ή μέσω του κυκλικού κόμβου παρά το ΓΣΠ, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.
Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΛΛΩΝ προτρέπονται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο δυτικό και νότιο χώρο στάθμευσης του σταδίου.
Θα επιτρέπεται η διέλευση φιλάθλων της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝ από το χώρο στάθμευσης παρά τα ιδιωτικά γήπεδα Nuevo Campo προς την ανατολική και τη δυτική κερκίδα του σταδίου, τόσο πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια και μετά την λήξη του αγώνα.
Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα δυτικά ταμεία του σταδίου για αγορά εισιτηρίου από τους φιλάθλους του ΑΠΟΛΛΩΝ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 6.00μ.μ.
Οι φίλαθλοι της FC Basel θα καταλάβουν μέρος των βόρειων κερκίδων του Σταδίου.
Για τους οπαδούς της FC Basel θα λειτουργήσουν τα βόρεια ταμεία του σταδίου για αγορά εισιτηρίων.
Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, τονίζονται σε όλους τα ακόλουθα:
Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
Η είσοδος στο Στάδιο φιλάθλων που κατέχουν σακίδια ώμου, προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους.
Το σκαρφάλωμα στα κιγκλιδώματα του Σταδίου δεν επιτρέπεται.
Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
Για τους οπαδούς και των δύο ομάδων το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα Δυτικά Ταμεία.
Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στον νέο κυκλικό κόμβο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά το στάδιο ΓΣΠ και στα ερείσματα των δρόμων στην περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον τηλεφωνικό αριθμό 22802020 ή στη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460.
Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων.
Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων.
Η Αστυνομία Κύπρου εύχεται να διεξαχθεί ένα ωραίο, συναρπαστικό και δίκαιο παιχνίδι.
Comments
To Top