ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Να το κάνει ξανά…

Η μεγάλη ώρα για την ομάδα μας έφτασε που σήμερα(30/8) στις 20:00 καλείται να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση και να πάρει τη νίκη πρόκριση κόντρα στη Βασιλεία για να μπει για τέταρτη φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι ποδοσφαιριστές μας δηλώνουν πανέτοιμοι για τη μεγάλη αυτή στιγμή, ενώ το τεχνικό επιτελείο έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα του σημερινού αγώνα.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Ελβετία, πολύ πιθανόν να δούμε μια αλλαγή με τον Περέιρα να παίρνει θέση στην εντεκάδα. Η τετράδα της αμυντικής γραμμής θα είναι και πάλι η ίδια με τους Ρομπέρζ και Γιούστε να είναι το κεντρικό δίδυμο μπροστά από τον Βάλε. Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Πέδρο και αριστερά ο Βασιλείου. Στο χώρο του κέντρου οι Σακέττι και Χάμπος θα πλαισιώνονται από τον Περέιρα,

Η επιθετική γραμμή θα έχει στα αριστερά τον Παπουλή ενώ στα δεξιά θα κινείται ο Σαρδινέρο με τον Μαγκλίτσα να είναι στην κορυφή της επίθεσης. Οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να σκοράρουν κι αν είναι δυνατό να μην δεχθούν τέρμα για να ευκολύνουν τα πράγματα.

 

Comments
To Top