ΑΝΤΡΕΣ

Χορηγική συνεργασία με την Gree

O Απόλλωνας ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρείας Gree.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία κλιματιστικών Gree, ως έναν εκ των επίσημων χορηγών της ομάδας μας.

Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στο παντελονάκι (πίσω μέρος – δεξιά πλευρά) της επίσημης εμφάνισης μέχρι το Μάιο του 2019.

Λίγα λόγια για την Gree:

Η Gree εκπροσωπείται αποκλειστικά στην Κύπρο από την Masterstar Trading Ltd (Μέλος του Ομίλου Λαϊκού). Η Masterstar ιδρύθηκε το 1993 και λειτουργεί ως εμπορική εταιρεία που ασχολείται με την εισαγωγή και τη διανομή οικιακών και βιομηχανικών κλιματιστικών.

H Gree κατέχει το 33 % της παγκοσμίας παραγωγής κλιματιστικών (1 στα 3 κλιματιστικά είναι Gree) με 7 εργοστάσια και παρουσία σε 200 διαφορετικές χώρες.

Με σύγχρονο, μοντέρνο και τεχνολογικά ανεπτυγμένο σχεδιασμό
Φιλικά προς το περιβάλλον παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης με εγγύηση 5 χρόνια σε όλα τα μέρη του εξοπλισμού.

Καλωσορίζουμε την εταιρεία Gree στην οικογένεια του Απόλλωνα και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να επιφέρει μόνο επιτυχίες.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top