ΑΝΤΡΕΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!

Μ΄ ένα σουτ του Παπουλή μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο ξεκίνησε το παιχνίδι που πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι. Το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε σε παιχνίδι κέντρου παρά την πρώτη πίεση που εξάσκησε η ομάδα μας στο πρώτο τρίλεπτο του αγώνα. Η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι στο 14΄ όταν μετά από ωραίο συνδυασμό του Παπουλή με τον Περέιρα, ο τελευταίος έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή και μετά από απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα η μπάλα κύλησε βασανιστικά σε κόρνερ και χάθηκε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθούμε!

Μετά και τη μεγάλη ευκαιρία της ομάδας μας δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο μέχρι και το πρώτο μισάωρο εκτός από ένα τραυματισμό ευτυχώς όχι σοβαρό του Ρομπέρζ. Τεράστια και πάλι ευκαιρία με τους ίδιους πρωταγωνιστές αυτή τη φορά όμως άλλαξαν οι ρόλοι με τον Παπουλή να πλασάρει και να στέλλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στο 38΄, μετά από ωραία κάθετη του Περέιρα στην περιοχή, ενώ στο 40΄η ομάδα μας κινδύνευσε για πρώτη φορά από τους Ελβετούς.

Το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου κύλησε με τους ποδοσφαιριστές μας να εντείνουν την προσπάθεια τους για ένα γκολ αλλά να μην τα καταφέρνουν. Στο 45΄ο διαιτητής του αγώνα ελέγχεται σε μια φάση που θα μπορούσε να δώσει πέναλτι στην ομάδα μας όταν ο Μαγκλίτσα ανατράπηκε στην περιοχή!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας, αν και ο Ρομπέρζ κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας δοκίμαζε το πόδι του αν είναι καλά για να συνεχίσει. Στο 54΄ ήρθε το πολυπόθητο γκολ από το πόδι του Χάμπου που δεν δίστασε και εξαπέλυσε τον “κεραυνό” με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στο πλεκτό!!!

Εξαιρετική αντεπίθεση από την ομάδα μας στο 59΄ο Πέδρο κατέβηκε από δεξιά βρήκε τον Σακέττι αλλά η κεφαλιά του πέρασε έξω. Στο 62΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο να παίρνει τη θέση του Σκέμπρι. Μετά και το γκολ ο αντίπαλος πήρε την κατοχή όπως ήταν φυσιολογικό αλλά δεν έκανε κάτι το αξιόλογο, ενώ στο 73΄ο Στυλιανού μπήκε στη θέση του Πέδρο που δεν μπορούσε να συνεχίσει καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις. Στο 75΄ένα σουτ από τον αντίπαλο απέκρουσε ο Βάλε που “καθάρισε” με έξοδο και την εκτέλεση κόρνερ του αντιπάλου.

Στο 78΄έγινε και η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μάρκοβιτς να μπαίνει στη θέση του Περέιρα, ενώ στο 79΄καταπληκτική επέμβαση του Βάλε σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του αντιπάλου, μια πολύ μεγάλη επέμβαση από τον τερματοφύλακα μας! Η αγωνία στα τελευταία λεπτά ήταν κάτι παραπάνω από τεράστια στον κόσμο που με συνθήματα προσπαθούσε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές μας και να τους δώσει δύναμη να αντέξουν μέχρι τέλους.

Το παιχνίδι είχε φτάσει στο 90΄και ο διαιτητής της αναμέτρησης πρόσθεσε πέντε λεπτά καθυστερήσεων πριν το τέλος. Σ΄αυτά τα πέντε λεπτά καθυστερήσεων οι ποδοσφαιριστές μας κράτησαν το υπερπολύτιμο 1-0 και η ομάδα μας πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τέταρτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ!!!

 

 

 

Comments
To Top