ΑΝΤΡΕΣ

«Πιστεύω στους παίκτες μου πάρα πολύ»

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου του προπονητή της ομάδας μας Σωφρόνη Αυγουστή, πριν τον αυριανό(30/8) επαναληπτικό κόντρα στη Βασιλεία.

Ο τεχνικός της ομάδας μας ανέφερε:

«Σίγουρα την περασμένη βδομάδα πριν το ματς με τη Βασιλεία ο στόχος ήταν να φέρουμε το παιχνίδι στο ΓΣΠ και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Αυτό επιτεύχθηκε. Τώρα ο στόχος είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και για να περάσουμε πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι.

Πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες μου, ειδικά αυτή τη βδομάδα έδειξαν πόσο πολύ το θέλουν. Όσοι έρθουν αύριο θα τους αναγκάσει η ομάδα να μπουν στο παιχνίδι. Θα μικρύνουμε τις διαφορές που έχουν οι δύο ομάδες. Ξέρουμε τις διαφορές αλλά θα παλέψουμε για τις πιθανότητες που έχουμε. Μας έχει κουράσει αφάνταστα το θέμα με την κάρτα φιλάθλου. Αν δεν υπήρχε αυτό το μέτρο η προσέλευση ίσως έφτανε τις 10 χιλιάδες. Θα προσπαθήσουμε όσοι είμαστε εδώ αύριο να ικανοποιήσουμε όσους έρθουν και όσους δεν έρθουν και να τους χαρίσουμε την πρόκριση.

Σίγουρα είναι σημαντικό ότι η περσινή χρόνια έδωσε αρκετές εμπειρίες στους παίκτες. Σημασία έχει αυτός που θα είναι πιο έτοιμος και κάνει τα λιγότερα λάθη θα περάσει. Συγκέντρωση.  Αυτό μετρά και αυτός που θα την χάσει θα το… πληρώσει. Σε αυτό το επίπεδο η μπάλα τιμωρεί. Πιστεύω στους παίκτες μου πάρα πολύ»

Από πλευράς ποδοσφαιριστών μας μίλησε ο Άντον Μαγκλίτσα ο οποίος δήλωσε,«είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Στην έδρα μας είμαστε δυνατοί και θα παλέψουμε να προκριθούμε».

Comments
To Top