ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Η καλύτερη απάντηση…

Να κάνει την υπέρβαση η ομάδα μας και να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι η καλύτερη απάντηση που θα δώσουμε στις άστοχες δηλώσεις του προέδρου της ΚΟΠ, Κλέανθη Γεωργιάδη σχετικά με την κάρτα φιλάθλου. Ήδη τις δηλώσεις που έκανε χθες(28/8) για να γίνει η κάρτα δήθεν από τους Απόλλωνίστες και μετά τον αγώνα κόντρα στη Βασιλεία αν θέλουν να την καταργήσουν, δείχνει ακριβώς ότι σε τίποτα δεν εξυπηρετεί η κάρτα, απλά έγινε ένα δήθεν μέτρο «ππάσα ππάσα» έτσι για λέμε και γενικά ότι η έλλειψη σοβαρότητας λείπει απ΄αυτό τον τόπο!

Κύριοι μακάρι να πάρετε την απάντηση σας αύριο την Πέμπτη(30/8). Είτε έτσι , είτε αλλιώς οι ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας θα πρέπει να δώσουν τα πάντα για να προκριθεί η ομάδα μας. Κύριοι για ακόμα μια φορά δείχνετε ποιοι πραγματικά είστε!

Διαβάστε τις επίσημες δηλώσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας μας Φανούριο Κωνσταντίνου που έκανε χθες(28/8) στο ραδιόφωνο του «Άστρα»:

«Η απόφαση του ΚΟΑ θα είναι ζημιογόνα για εμάς ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Κυρίως για τη στήριξη από τον κόσμο μας και όχι τόσο το οικονομικό. Στα προηγούμενα 3 εντός έδρας παιχνίδια στα πλέι οφ είχαμε μέσο όρο 7000 εισιτήρια. Μέχρι στιγμής έχουν προπωληθεί μόλις 600 εισιτήρια! Δεν είναι θέμα οργανωμένων αλλά αντίδρασης του φίλαθλου κοινού. Είναι γενικότερό το πρόβλημα.

Μας λυπεί η χθεσινή τοποθέτηση του πρόεδρου του ΚΟΑ να κάνουν την κάρτα οπαδού οι φίλοι του Απόλλωνα και μετά να τη διαγράψουν.  Αλίμονο αν σκεφτόμαστε έτσι. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν κενά στο σύστημα. Να είμαστε σοβαροί. Η παρουσία του κόσμου είναι καταλυτική. Πέρσι στην «Αρένα» ο κόσμος μας οδήγησε στην πρόκριση, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Είναι πολλά τα προβλήματα που διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα. Και κάπως ο κόσμος θα τιμωρούσε αυτούς που ηγούνται του ποδοσφαίρου. Δεν είναι μόνο η ταυτοποίηση. Όλος ο κόσμος έχει δώσει κάπου τα προσωπικά του στοιχεία. Ο Απόλλωνας αποτάθηκε όπου έπρεπε για να βρει το δίκιο του. Πρόκειται περί αδικίας. Δεν ζητήσαμε να γίνει εξαίρεση του μέτρου στο πρωτάθλημα, αν και είπαμε σε ανακοίνωση μας πως δεν είναι το πιο ιδανικό μέτρο. Υπήρχαν πολλά τα οποία μπορούσαν να διαφοροποιήσουν για να πατάξουν τη βία. Είδαμε τον αριθμό των εισιτηρίων στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και είναι αποκαρδιωτικός. Ο κόσμος δεν φοβάται το φακέλωμα αλλά είναι αντίδραση. Έχουμε και το παράπονο για την έδρα μας… Όπως η πολιτεία επέβαλε την κάρτα οπαδού, πρέπει και ο ΚΟΑ και ο ΓΣΟ να βελτιώσει τις εγκαταστάσεις. Ταλαιπωρούνται τόσες χιλιάδες πολίτες να πηγαίνουν στη Λευκωσία για να δουν ποδόσφαιρο το 2018. Έχουμε βελτιώσει τα πάντα στην Κύπρο και μια πόλη που παράγει το 60% του ΑΕΠ της οικονομίας μας δεν έχει γήπεδο. Έχουν γίνει σοβαρά βήματα προόδου και προσπάθειες τα τελευταία δύο χρόνια. Έχει γίνει ένσταση από τη δεύτερη εταιρεία που συμμετείχε στο διαγωνισμό. Θέλει 90 μέρες να εξεταστεί και να αρχίσουν τα έργα. Πλέον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους αλλά ο Απόλλωνας πληρώνει αυτή την κωλυσιεργία».

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΞΑΝΑ!

 

Comments
To Top