ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με Γαιτανάκη θα πορευθούν οι «Αμαζόνες»!

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός στο τμήμα Πετόσφαιρας του Απόλλωνα μας και ήδη η διοίκηση της Πετοσφαιρικής μας ομάδας ανακοίνωσε τον νέο προπονητή.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Πετοσφαιρικού Απόλλωνα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας μεταξύ του Απόλλωνα και του Λεωνίδα Γαιτανάκη ως προς τη θέση του προπονητή της Α Γυναικείας ομάδας πετόσφαιρας για τη σεζόν 2018-2019.

Αποφοίτησε από την Γυμναστική Ακαδημία ‘Vasil Levski’, Σόφια-Βουλγαρίας, με ειδικότητα πετοσφαίριση. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακου και υπ. Διδάκτορας στο sports Management. Έχει εργαστεί σε ομάδες ανδρών και γυναικών Α1 στην Ελλάδα, Ο.ΠΕ.Ρ, Ολυμπιακός Πειραιώς, (κατάκτηση πρωταθλήματος 2010) Ανατόλια και ΠΑΟΝ. Επίσης στο Λίβανο, Zahra Club όπου κατέκτησε και το πρωτάθλημα 2016 αλλά και στις Εθνικές ομάδες πετοσφαίρισης ανδρών και γυναικών Ελλάδας και Κύπρου. Ακόμα και σε αναπτυξιακά τμήματα στο Σωματείο Σητειακός. Α.Ο με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πρωταθλήματα παίδων στην Κρήτη και 4η θέση στο Σχολικό πρωτάθλημα.

Η διοίκηση καλωσορίζει τον Ελλαδίτη τεχνικό στην οικογένεια του Απόλλωνα και του εύχεται καλή σταδιοδρομία με πολλές επιτυχίες.

Comments
To Top