ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Αισιόδοξοι για το θετικό αποτέλεσμα!

Η ομάδα μας καλείται σήμερα(23/8) στις 21:00 να υπερβάλει εαυτό και να πάρει το αποτέλεσμα εκείνο που θα τις αυξήσει τις πιθανότητες για πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού στο ΓΣΠ. Οι ποδοσφαιριστές μας δηλώνουν πανέτοιμοι, αυτό δήλωσε και ο Σακέττι στη χθεσινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα και ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα που θα παρατάξει.

Πιθανολογούμε ότι το βασικό σχήμα θα έχει ενισχυμένο τον χώρο του κέντρου με τους Σακέττι, Χάμπο και Μπρου να παίρνουν τις τρεις θέσεις. Από κει και πέρα και μετά τον Βάλε η τετράδα της άμυνας δεν αλλάζει με τους Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ και Βασιλείου να είναι στα μετόπισθεν. Την τριάδα που αναφέραμε πιο πάνω στο κέντρο θα πλαισιώνουν οι Παπουλής στα αριστερά και Σαρδινέρο στα δεξιά.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Μαγκλίτσα καλείται να δώσει πολλές μάχες και γιατί όχι να σκοράρει βρίσκοντας τον παλιό του καλό εαυτό. Άπαντε στην ομάδα γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα και είναι έτοιμοι για να αντεπεξέλθουν. Η αισιοδοξία είναι διάχυτη στους ποδοσφαιριστές μας αλλά και σε όλους τους φίλους της ομάδας μας.

 

Comments
To Top