ΑΝΤΡΕΣ

«Ξέρουμε ότι αυτό είναι το παιχνίδι που πρέπει να υπερβάλουμε εαυτό»!

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αυριανό(23/8) αγώνα κόντρα στη Βασιλεία, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σωφρόνης Αυγουστή ανέφερε:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ξέρουμε ότι αυτό είναι το παιχνίδι που πρέπει να υπερβάλουμε εαυτό. Για να περάσουμε στους ομίλους πρέπει να κάνουμε δυο τέλεια παιχνίδια. Είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω όλους τους παίκτες στη διάθεση μου. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη ομάδα για να μας δώσει ένα αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον επαναληπτικό. Δεν πρέπει να φοβηθούμε το παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να απολαύσουμε το αυριανό παιχνίδι.

Πρέπει να αποφύγουμε είναι τα λάθη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να αποφύγουμε τα αχρείαστα λάθη. Όσον αφορά τον αποκλεισμό της από τον ΠΑΟΚ ανέφερε ότι, ο φετινός ΠΑΟΚ έχει κάνει μεγάλα πράγματα στις μεταγραφές. Η Βασιλεία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στους ομίλους και αν κοιτάξετε με ποιες ομάδες έχει αγωνιστεί θα καταλάβετε πόσο μεγάλος σύλλογος είναι.

Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα. Ο φετινός Απόλλωνας θα παρατάσσεται βάσει του αντιπάλου. Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να αλλάξουμε το σύστημα και ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ είναι ισάξιοι μεταξύ τους. Όποια ομάδα είναι πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο θα περάσει στους ομίλους. Οι πιθανότητες είναι 180 λεπτά.

Για την ετοιμότητα του Μουσταφά είπε ότι, αν είχαμε πιο γρήγορα αυτό τον παίκτη κοντά, θα ήταν ακόμα πιο έτοιμος. Να ξέρετε ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται ακόμα καλύτερος».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών μας μίλησε ο Εστεμπάν Σακέττι ο οποίος ανέφερε, «είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Θα παλέψουμε για το αποτέλεσμα που θα μας δίνει ελπίδες ενόψει του επαναληπτικού».

 

Comments
To Top