ΑΝΤΡΕΣ

«Είμαστε ο Απόλλωνας έχουμε εμπειρία και αυτοπεποίθηση»

Με προορισμό την Ελβετία αναχωρεί σε λίγη ώρα ο Θρύλος. Η ομάδα μας  θα αντιμετωπίσει την Βασιλεία στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, και στόχος είναι η υπέρβαση ώστε να βρεθεί στους ομίλους της διοργάνωσης.

Το έργο είναι δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα η οποία τα τελευταία 15 χρόνια βρίσκεται ανελλιπώς σε ομίλους. Μπορεί στη φετινή χρονιά η Βασιλεία να περνά μια δύσκολη φάση στην ιστορία της (μετά από αλλαγή διοίκησης), όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. Παραμένει φαβορί και η ομάδα της Λεμεσού θα παλέψει για την υπέρβαση. Στην αποστολή ο Αυγουστή έχει 23 ποδοσφαιριστές και αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάμπος Κυριάκου παρά το γεγονός πως αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες ένα πρόβλημα τραυματισμού είναι κανονικά.

Δηλώσεις παραχώρησε λίγο πριν την πτήση ο εκπρόσωπος τύπου , Φανούριος Κωνσταντίνου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τα παιχνίδια με την Βασιλεία: «Είμαστε ο Απόλλωνας έχουμε εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Πάμε εκεί για να σκοράρουμε και να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας ενόψει του επαναληπτικού. Ήρθε η ώρα να παλέψουμε για το όνειρο και για 4 φορά στα τελευταία 6 χρόνια να βρεθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Για το αν θα υπάρχουν οπαδοί: «Αναμένουμε περίπου 250-300 οπαδούς»

Για το αν ο Απόλλωνας μεγαλώνει μέσα απ’ τις επιτυχίες: «Αν μεγαλώναμε μέσα απ’ τις επιτυχίες θα ήταν κάτι πρόσκαιρο. Έχουμε μεγαλώσει μέσα απ’ την σκληρή δουλειά. Έχουμε θέσει στέρεες βάσεις και πλέον ο Απόλλωνας είναι ομάδα μοντέλο. Απουσιάζει ένας τίτλος πρωταθλήματος. Κάθε χρόνο όμως και καλύτερα. Υπάρχει πίστη. Είμαστε το αουτσάιντερ όμως είμαστε αισιόδοξοι πως μπορούμε να προκριθούμε»

Που θα κριθεί το παιχνίδι: «Είναι παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι με πάθος και πιστοί στην τακτική μας. Τα πάντα είναι στο 50-50».

Comments
To Top