ΑΝΤΡΕΣ

Ενιαίο κίνημα ενάντια στην κάρτα φιλάθλου

Ενιαίο οπαδικό κίνημα ενάντια στην κάρτα φιλάθλου δημιουργήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η ανακοίνωση: «Καλούμε όλα τα οπαδικά σύνολα, όλους του οπαδούς και φιλάθλους μεμονωμένα, όλο τον κόσμο που θέλει να αντιδράσει για την δολοφονία των γηπέδων και όσους ακόμα πιστεύουν πως έχουν δικαιώματα όπως συνδράμουν στην ΜΗ αποδοχή του μέτρου τους που αυτοί ονομάζουν «νέα εποχή στα γήπεδα».

Η νέα τους εποχή, πρέπει να τους βρει μόνους κοιτάζοντας τον εαυτό τους στον καθρέφτη για την ξεφτίλα που θα ακολουθήσει. Τα άδεια γήπεδα θα είναι η απάντηση που ψάχνουν. Οι μόλις δέκα και κάτι χιλιάδες κάρτες που έκδοσαν πρέπει να παραμείνουν τόσες και να μην έχουν στην τελική καμία ουσία. Όσοι πόζαραν στο φακό πρέπει να ντρέπονται που τους ανάγκασε κάποιος να το κάνουν. Μην πέσετε άλλο στην παγίδα που έστησαν για πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Όλοι ξέρουν ποιός και τι αλλά κανένας δεν αντιδράει. Η υποτιθέμενη βία τους είναι η δικαιολογία. Η βία όσες φορές εμφανίστηκε ΕΝΤΟΣ γηπέδων ήταν από την δική τους ανοχή και ήταν ελεγχόμενη από μεγαλύτερα συμφέροντα. Οι πραγματικοί λόγοι που άδειασαν τα γήπεδα είναι :

Η αξιοπιστία του αθλήματος που δεν υπάρχει,
Οι στημένοι αγώνες και οι κόκκινοι φάκελοι,
Οι διεφθαρμένοι και καθοδηγούμενοι διαιτητές του συστήματος,
Τα ακριβά εισιτήρια και οι παράξενες ώρες και μέρες των αγώνων,
Τα τηλεοπτικά συμβόλαια που με το χρήμα που ρίχνουν στις ομάδες έγιναν τα υποκατάστατα των φιλάθλων,
Οι διοικήσεις των ομάδων που εναρμονίστηκαν πλήρως στα θέλω του συστήματος λόγω οικονομικών δυσκολιών,
Η αστυνομία και η υπέρμετρη βία με την καταστολή, παρά την πρόληψη.
Τι έκαναν για όλα τα παραπάνω; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Μην γίνεις συνένοχος στην δολοφονία του αθλητισμού. Βοήθησε και εσύ στην κάθαρση με την ΜΗ συμμετοχή σου. Αν αποτύχουν δεν θα έχουν άλλες δικαιλογίες. Θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να εξηγήσουν στον κόσμο για τα «κατορθώματα» τους. Ξεμπρόστιασε τους ενώπιων της ευθύνης που έχουν τόσα χρόνια για την κατάντια του Κυπριακού αθλητισμού σε όλα του τα επίπεδα.

ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ».

 

Το link της σελίδας στο facebook: https://www.facebook.com/oxi.stin.karta.filathlou/

 

 

Comments
To Top