ΑΝΤΡΕΣ

Απόλλωνας και Πετρολίνα μαζί και τη νέα περίοδο

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της με την εταιρεία Petrolina Holdings (Public) LTD, ως έναν εκ των επίσημων χορηγών της ομάδας μας.

Το λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στο παντελονάκι (στο πίσω μέρος) και στη φανέλα (αριστερή επωμίδα) της επίσημης εμφάνισης, μέχρι το Μάιο του 2019.

Εταιρικό προφίλ της Petrolina (Holdings) Public Ltd:

Η Petrolina (Holdings) Public Ltd είναι κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών και δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγής και εμπορίας πετρελαιοειδών, υγραερίου, μηχανέλαιων και λιπαντικών.

Διαθέτει δίκτυο 99 πρατηρίων καυσίμων σε όλη την ελεύθερη Κύπρο τα οποία λειτουργούν κάτω από τις εμπορικές επωνυμίες Petrolina Agip και τώρα Eni. Μέσω του δικτύου πρατηρίων ως επίσης και μέσω απ’ ευθείας πωλήσεων, η Εταιρεία προμηθεύει τον Κύπριο καταναλωτή και τις ντόπιες επιχειρήσεις με καύσιμα κίνησης και θέρμανσης, καύσιμα για βιομηχανική χρήση, καύσιμα πλοίων και αεροσκαφών, υγραέριο, λιπαντικά, μηχανέλαια και άλλα σχετικά προϊόντα.

Συνοπτικά οι κύριοι τομείς δραστηριοποίησης της Εταιρείας είναι:

– Εισαγωγή και εμπορία ελαφρών προϊόντων πετρελαίου

–  Εισαγωγή και εμπορία βαρέων προϊόντων πετρελαίου

–  Εισαγωγή και εμπορία μηχανέλαιων και λιπαντικών

–  Ανεφοδιασμός αεροσκαφών

Κύρια επιδίωξη της Εταιρείας, όπως διαφαίνεται και από τη μέχρι σήμερα διαχρονική της πορεία, παραμένει η οργανική της ανάπτυξη μέσα στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς και προς αυτό το στόχο εργάζεται το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση και όλο το προσωπικό και συνεργάτες της Εταιρείας αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία τους.

Πολιτική της Εταιρείας είναι η παροχή στους πελάτες της άριστης ποιότητας προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και η διατήρηση της ηγετικής της θέσης στην κυπριακή αγορά. Οι εταιρικές της αξίες παραμένουν αναλλοίωτες με αυτές που χάραξαν οι ιδρυτές του Ομίλου Λευκαρίτη πριν 6 δεκαετίες, δηλαδή δέσμευση και αφοσίωση προς τον καταναλωτή.

Ο αθλητισμός κατέχει πρωταρχική θέση στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, δεδομένου ότι οι αξίες που πηγάζουν μέσα από τον αθλητισμό είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τις αξίες της εταιρείας: σκληρή δουλειά, ομαδικότητα, σεβασμός προς τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους, πειθαρχία, αφοσίωση, fairplay.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ευχαριστεί την Petrolina Holdings (Public) LTD για την πολυετή προσφορά της στην ομάδα μας και καλεί τους χιλιάδες υποστηρικτές μας όπως στηρίξουν με κάθε τρόπο την χορηγό εταιρεία.

Γραφείο Τύπου

Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο(Δημόσια) ΛΤΔ

 

Comments
To Top