ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Σε πέντε παιχνίδια εφτά κίτρινες κάρτες, με έναν στο όριο!

Το έκτο παιχνίδι μέχρι στιγμής θα δώσει απόψε στις 20:45 για τον επαναληπτικό κόντρα στη Ντιναμό Μπρεστ η ομάδα μας και όπως όλα δείχνουν αφού το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα(4-0) το δείχνει ότι το ευρωπαϊκό οδοιπορικό θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τα πλέι –οφ.

Σ΄ αυτά τα πέντε παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μας οι ποδοσφαιριστές μας δέχθηκαν συνολικά εφτά κίτρινες κάρτες με τον Σακέττι να βρίσκεται στο όριο με δύο και να κινδυνεύει καθώς στην Ευρώπη η τιμωρία έρχεται στις τρεις. Ο Σωφρόνης θα τον προφυλάξει στον σημερινό(16/8) αγώνα και αναμένεται να βάλει τον Μπρου στο αρχικό σχήμα. Ο Αργεντίνος είναι βασική μονάδα και ο Σωφρόνης δεν θέλει να τον χάσει ενόψει πλέι-οφ.

Τις υπόλοιπες πέντε κίτρινες κάρτες έχουν δεχθεί οι Πολίτσι, Σκέμπρι με τον Σακέττι στον πρώτο αγώνα με τη Στούμπρας, ενώ ο Παπουλής δέχθηκε κίτρινη στον επαναληπτικό με τους Λιθουανούς. Κόντρα στους Βόσνιους της Ζελέζνιτσαρ στον επαναληπτικό του ΓΣΠ πήραν κίτρινη κάρτα οι Περέιρα και τη δεύτερη του ο Σακέττι, ενώ στον πρώτο αγώνα με τη Ντιναμό Μπρεστ στο ΓΣΠ δέχθηκε κάρτα ο Πέδρο.

 

Comments
To Top