ΑΝΤΡΕΣ

Κυπριακή ΤΡΙΑΔΑ με απόδοση 10.57 στην BET ON ALFA

Τριπλή κυπριακή εκπροσώπηση στους σημερινούς επαναληπτικούς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League και η Bet on Alfa προσφέρει πολύ καλές αποδόσεις και αρκετές στοιχηματικές επιλογές. 

Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις και να κάνετε τις επιλογές σας online στο www.betonalfa.com.cy, καθώς επίσης και στα 67 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει για τις κυπριακές ομάδες τις αναμετρήσεις ΑΕΚ-Στουρμ Γκρατς στις 18:30, ΑΠΟΕΛ-Χάποελ Μπερ Σέβα στις 20:00 και Ντινάμο Μπρεστ-Απόλλωνας στις 20:45.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των τριών αναμετρήσεων:

ΑΕΚ-ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Με το υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα, η ΑΕΚ είναι φαβορί για την πρόκριση με απόδοση 1.06 για να βρεθεί στα πλέι οφ του Europa League, ενώ αν πιστεύετε ότι η Στουρμ Γκρατς μπορεί να κάνει την ανατροπή των δεδομένων και να πάρει την πρόκριση η απόδοση είναι 6.80.

Η νίκη της ΑΕΚ στον σημερινό επαναληπτικό προσφέρεται στο 2.10, η νίκη της Στουρμ Γκρατς στο 3.05 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.30. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.80, όσο και το under 2.5 goals, ενώ η επιλογή Goal – Goal προσφέρεται στο 1.70.

ΑΠΟΕΛ-ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ

Δίνει πλεονέκτημα στο ΑΠΟΕΛ το 2-2 του πρώτου αγώνα και στο ΓΣΠ θα προσπαθήσει να τελειώσει αυτό που άρχισε μέσα στο Ισραήλ. Στο 1.30 προσφέρεται η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ και στο 3.10 η πρόκριση της πρωταθλήτριας Ισραήλ.

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό ματς έχει απόδοση 1.90, η νίκη της Χάποελ Μπερ Σέβα 3.65 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.30. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.90, το under 2.5 goals στο 1.75 και το Goal – Goal επίσης στο 1.75.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

«Καθάρισε» από το πρώτο ματς ο Απόλλωνας με την επιβλητική νίκη με 4-0 και θα προσπαθήσει να σφραγίσει με δεύτερη νίκη την πρόκριση. Στο 2.65 είναι η απόδοση για νίκη του Απόλλωνα, στο 2.45 η νίκη της Ντινάμο Μπρεστ και στο 3.10 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.90 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, στο 1.75 προσφέρεται το under 2.5 goals και στο 1.70 το Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Αν βλέπετε νίκες και των τριών κυπριακών ομάδων, η απόδοση της τριάδας ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας έχει απόδοση 10.57 στην Bet on Alfa.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για όλους τους σημερινούς αγώνες, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA.

Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top