ΑΝΤΡΕΣ

Άνευ ουσίας ήττα, πρόκριση και τώρα πλέι-οφ!

Πήρε αυτό που ήθελε η ομάδα μας στη Λευκορωσία και παρά την ήττα με 1-0 και μια μέτρια εμφάνιση, πήρε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ εκεί όπου θα βρει στο δρόμο της την ιστορική ομάδα της Βασιλείας και καλείται να κάνει την υπέρβαση!

Το πρώτο δεκάλεπτο του επαναληπτικού κύλησε με την ομάδα μας να ελέγχει τον αγώνα και στο 9΄ο Ζελάγια βγήκε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά μετά την κόντρα δεν του στρώθηκε όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα το πλασέ του να ανακοπεί από τον αμυντικό. Στο 19΄ένα πολύ καλό σουτ του Μπρου έξω από την περιοχή ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κάνει εξαιρετική επέμβαση και να διώξει σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 23΄μια γρήγορη αντεπίθεση για την ομάδα μας αλλά η τελική πάσα του Σαρδινέρο δεν ήταν η αναμενόμενη. Στο 29΄ ήταν η πρώτη φορά που απειλήθηκε η ομάδα μας όταν μια κάθετη πέρασε στην περιοχή αλλά το πλασέ πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Η ομάδα μας στο πρώτο μισάωρο του αγώνα είχε τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Μετά και το μισάωρο η ομάδα μας έριξε ρυθμό με αποτέλεσμα οι Λευκορώσοι να βρουν χώρους και να βγουν μπροστά χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Βάλε, μόνο όταν στο 42΄ένα σουτ του αντίπαλου επιθετικού κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0 με την ομάδα μας να κρατά εύκολα το σκορ αλλά να μην μπορεί να βρει τον τρόπο για να σκοράρει.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας με τον αντίπαλο όμως να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να επιτεθεί. Στο 54΄μετά από ένα φάουλ στην περιοχή μας ο Βάλε έσωσε ενστικτωδώς την ομάδα μας πάνω στη γραμμή. Στο 58΄μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Ζελάγια να βρίσκει εξαιρετικά τον Μπρου που δεν κατάφερε να πλασάρει ή να πασάρει στον αμαρκάριστο Παπουλή. Στο 59΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μάρκοβιτς να παίρνει τη θέση του Παπουλή, ενώ στο 63΄ ο Μαγκλίτσα πήρε τη θέση του Ζελάγια με την ομάδα μας να ολοκληρώνει τη δεύτερη της αλλαγή.

Στο 66΄και πάλι ο Βάλε απέκρουσε ένα σουτ από πλάγια του αντιπάλου με δεύτερη προσπάθεια Μετά και τις αλλαγές η ομάδα μας έδειχνε να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 70΄μετά από ωραία ενέργεια στην περιοχή από τον Περέιρα το σουτ του πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο 70΄πρώτη συμμετοχή για τον Καραγιόλ που πέρασε στη θέση του Σακέττι. Στο 73΄σε μια διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα ο Μαγκλίτσα δέχθηκε κίτρινη κάρτα, ενώ πιο πριν κίτρινη κάρτα είχε δεχθεί και ο Ρομπέρζ και συγκεκριμένα στο 61΄.

Οι ποδοσφαιριστές μας έριξαν ρυθμούς στα τελευταία λεπτά και στο 86΄ο αντίπαλος πέτυχε το γκολ και προηγήθηκε στον αγώνα κάτι που δυστυχώς έφερε την ήττα της ομάδας μας με 1-0, όμως το σκορ του πρώτου αγώνα μας έδωσε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά και τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να δέχεται την ήττα με 1-0 αλλά να παίρνει την πρόκριση με το 4-0 του πρώτου αγώνα στο ΓΣΠ!

 

Comments
To Top