ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Σπουδαία εμφάνιση και άνετη νίκη με 4-0 για την ομάδα μας επί της Μπρέστ και πλέον βρίσκεται μια ανάσα απο επόμενο γύρο του θεσμού του Γιουρόπα Λιγκ. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου:

Μπρούνο Βάλε: Δεν χρειάστηκε πολύ αφού ο αντίπαλος δεν πλησίαζε πολύ τον χώρο του. Σταθερός στα λίγα σουτ, δεν κινδύνεψε παρά μόνο σε μια φάση που έκλεισε σωστά το οπτικό πεδίο.

Ζοάο Πέδρο: Έφτασε και πάλι στα γνωστά επίπεδα απόδοσης. Ουσιαστικά έδωσε 2 ασίστ που έγιναν γκολ και είχε άλλες τόσες που δεν έγιναν λόγω αστοχίας.Αμυντικά ήταν αρκετά καλός αφού αν εξαιρέσουμε μια στιγμή αδράνειας στο πρώτο ημίχρονο δεν δυσκολεύτηκε καθόλου.

Γιώργος Βασιλείου: Αγωνίστηκε με το γνωστό πάθος του.Εξαιρετικός αμυντικά και επιθετικά δημιούργησε κι αυτός πολλά ρήγματα και απο καθαρή ατυχία δεν χρεώθηκε ασίστ και δεν σκόραρε.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Κέρδισε τις πλείστες μάχες με το πάθος του. Βοήθησε στο οργανωτικό κομμάτι και ξεκινούσε τις επιθέσεις γρήγορα .

Έκτορ Γιούστε: Με την εξυπνάδα του και τις σωστές τοποθετήσεις του καθάριζε τις φάσεις πριν γίνουν δύσκολες.

Εστεπάν Σακέτι: Αρκετά τρεξίματα στην μεσαία γραμμή, κλεψίματα που ανανέωναν επιθέσεις και κράτημα μπάλας συνέθεσαν την παρουσία του Αργεντινού σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Χάμπος Κυριάκου: Εξαιρετικός ο Χάμπος που με τον δυναμισμό του κέρδιζε τις μάχες στην μεσαία γραμμή και με την τεχνική του έβγαζε την ομάδα γρήγορα μπροστά.

Φακούντο Περέιρα: Στο πρώτο.αγωνίστηκε πιο κοντά στον Ζελάγια ενώ στο δεύτερο κατέβαινε και ζητούσε και μπάλα.Είχε ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δεν το έκανε αφού ήταν και άστοχος και άτυχος.Σε κάποιες φάσεις έδειξε και δείγματα της τεχνικής του κατάρτησης.

Φώτης Παπουλής: Δεν σκόραρε αλλά είχε ασσίστ, κατάπιε χιλιόμετρα στο transition κάτι που βοήθησε στο ξεκλείδωμα της άμυνας τους.

Αντριάν Σαρδινέρο: Πότε σαν κρυφό φορ, πότε σαν πλάγιος δημιούργησε προβλήματα στον αντίπαλο με τα ρήγματα που έκανε. Τακτικά ακολούθησε το πλάνο του προπονητή δίνοντας βοήθειες στον Πέδρο αλλά και στον Ζελάγια.

Εμίλιο Ζελάγια: Σκόραρε δις,ανοιξε  διαδρόμους, βγήκε από την περιοχή και έσπασε μπάλες. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι.

Κέβιν Μπρου: Μπήκε για να ελέγξει τον ρυθμό και να κλείσει τον αντίπαλο στο δικό του μισό κάτι που έκανε με το κράτημα της μπάλας που τον βοηθούσε να ανεβάζει ταχύτητα όταν έπρεπε.

Άντον Μάγκλιτσα: Άλλαξε τον Αργεντίνο και συνέχισε το έργο του.Δεν βρήκε  δίχτυα αλλά αυτό θα συμβεί γρήγορα.

Σάσα Μάρκοβιτς: Μπήκε και κατάπιε το γήπεδο.Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ που έκανε ακόμα πιο εύκολη την πρόκριση.

Προπονητής: Μπήκε με το 4-2-3-1 έχοντας τον Περέυρα κοντά στον Ζελάγια και δίνοντας γρήγορο ρυθμό. Πίεζε την μπάλα στο δικό τους μισό μη αφήνοντας τους Λευκορώσους να κάνουν παιχνίδι. Ατυχία και επιπολαιότητα έστειλαν την ομάδα με το 0-0 στα αποδυτήρια .Μπήκε όμως στο δεύτερο και με ένα κρεσέντο επιθετικού ποδοσφαίρου πέτυχε 4 τέρματα και έχασε άλλα τόσα. Πολύ καλή εμφάνιση.

Comments
To Top