ΑΝΤΡΕΣ

«Όσοι το είδαν, το απόλαυσαν»

Ο Σωφρόνης Αυγουστή απόλαυσε μπάλα από την ομάδα του στο παιχνίδι με τη Ντινάμο Μπρεστ και μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους. Μίλησε και για την ενίσχυση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτή τη εμφάνιση που έκαναν και κέρδισαν δίκαια. Τελείωσε το πρώτο 90λεπτο. Αρχίζουμε και βρίσκουμε ρυθμό παιχνίδι με παιχνίδι, να βγάζει αυτοματισμούς και να παίζει όπως τη θέλουμε. Θα πάμε εκεί με σοβαρότητα. Ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να μπει γρήγορα στο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όσα θα αντιμετωπίσουμε. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε. Πρέπει να την απόλαυσαν κι αυτοί και όσοι την είδαν από την τηλεόραση. Όσοι έπαιξαν και όσοι δεν έπαιξαν αξίζουν συγχαρητήρια».

Για την ενίσχυση που έγινε: «Θέλαμε να ενισχύσουμε την ομάδα για να την κάνουμε ακόμα πιο γρήγορη. Σιγά σιγά θα μπαίνουν οι νέοι παίκτες. Είδαμε τον Φακούντο πόση διαφορά κάνει ένα παιχνίδι από ένα άλλο. Σταδιακά θα μπουν όλοι. Για περαιτέρω ενίσχυση αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε πως υπάρχει κάτι που μπορεί να αλλάξει τα πλάνα μας».

Comments
To Top