ΑΝΤΡΕΣ

Κερδίζει ο Απόλλωνας, δεν χάνουν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ (Χ2D.C) απόδοση 6.35!

Πρώτοι αγώνες του Γ’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ και ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνας ρίχνονται στη μάχη με στόχο και σκοπό να πάρουν τα αποτελέσματα εκείνα που θα τους ανοίξουν διάπλατα την πόρτα για είσοδο στα πλέϊ-οφ του θεσμού!

Και οι τρεις αγώνες Χάποελ Μπερ Σέβα-ΑΠΟΕΛ, Στουρμ Γκρατς-ΑΕΚ και Απόλλωνας-Ντιναμό Μπρεστ, αρχίζουν στις 20:00.

Άκρως επικίνδυνη αποστολή στο γειτονικό Ισραήλ για τον ΑΠΟΕΛ, σε μια πολύ «καυτή» έδρα όπως είναι αυτή της Χάποελ Μπερ Σέβα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι το αουτσάιντερ με τη νίκη να φθάνει σε απόδοση στο 4.00!  Νίκη για την Χαποέλ η απόδοση στο 2.05 ενώ η ισοπαλία στο 3.30. Το Over 2.5 στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο 2.25, ενώ το Under 2.5 στο 1.65! Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι στο 2.02 ενώ να μην χάσει ο ΑΠΟΕΛ Χ2 (D.C) η απόδοση είναι στο 1.78. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Στο ΓΣΠ ο Απόλλωνας, καλείται να βάλει τις βάσεις πρόκρισης και να κερδίσει την Μπρέστ, έτσι ώστε να απλοποιήσει τα δεδομένα στον επαναληπτικό! Η νίκη του Απόλλωνα προσφέρεται στο 1.70, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα το βρίσκουμε με απόδοση 3.70. Η νίκη για τους Λευκορώσους στο 5.70! Το Over 2.5 στο παιχνίδι είναι στο 2.07, ενώ το Under 2.5 στο 1.77. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι στο 2.07. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Στο Γκρατς και κόντρα στην Στούρμ η ΑΕΚ Λάρνακας καλείτε με την σειρά της να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης της στον επαναληπτικό που θα γίνει στην «Αρένα». Δύσκολη αποστολή, αλλά όχι και ακατόρθωτη! Η ΑΕΚ είναι το αουτσάιντερ με τη νίκη να φθάνει σε απόδοση στο 5.00!  Νίκη για την Στούρμ η απόδοση στο 1.78 ενώ η ισοπαλία στο 3.75. Το Over 2.5 στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο 1.97, ενώ το Under 2.5 στο 1.84! Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι στο 1.93 ενώ να μην χάσει η ΑΕΚ, Χ2 (D.C)  η απόδοση είναι στο 2.09. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

 

Comments
To Top